Bosch SMI58L75EU – masina de spalat vase semi-incorporabila, economica si incapatoare

Daca ar fi existat aparatura electrocasnica moderna si pe vremea comunismului, la dispozitia oricui asa cum gasesti astazi, sunt convinsa ca multe femei ar fi fost fericite. Masina de spalat vase semi-incorporabila Bosch SMI58L75EU reprezinta un motiv de bucurie daca o ai, deoarece ajutorul sau incontestabil te scuteste de anumite activitati care nu-ti fac placere, putand fi utilizata la orice ora din zi sau noapte, inclusiv atunci cand nu esti acasa.

Familiile moderne din ziua de astazi detin in prezent una, fie ca este Bosch sau alta marca. Avanatjele pe care ti le ofera sunt multiple, iar costurile pe care le implica folosirea unui astfel de aparat electrocasnic sunt reduse, deoarece consuma destul de putina apa si energie electrica – 262 kWh/an si 2660 litri apa/an – face parte din clasa de eficienta A++, una dintre cele mai bune.

Bosch SMI58L75EU din fata

De ce ti-ai cumpara o masina de spalat vase? Raspunsul este cat se poate de simplu! Pentru a scapa de chinul de a sta in picioare in fara chivetei, spaland rand pe rand fiecare farfurie murdara, fiecare tacam sau pahar folosit, activitate ce ti-ar putea lua chiar si cateva ore pe zi daca ai o familie numeroasa. Modelul pe care ti-l prezint astazi are capacitate mare de incarcare – 13 seturi, 5 programe – dintre care VarioSpeed Plus si uscare intensiva, optiune pentru programare intarziata 1-24 ore si un pret destul de avantajos pe care il vei putea gasi online la magazinul eMAG verifica pretul.

Multumita functiei de intarziere, poti pre-selecta programul la ora de pornire dorita, astfel incat tu sa poti gestiona aparatul in mod confortabil, pornind la orice ora din timpul zilei, in timpul orelor de lucru sau in timpul noptii.

Dupa pornire, displayul elegant cu afisaj LCD indica exact timpul ramas pana la finalizarea programului. Masina este foarte silentioasa, are nivel de zgomot scazut – 44 dB, motiv pentru care o poti programa sa functioneze chiar si pe timpul noptii, fara sa-ti deranjezi vecinii daca stai la bloc.

Acesta este un model semi-incorporabil, care masoara 81.5 x 59.8 x 57.3 centimetri, de culoare inox/alb, dotat cu doua cosuri foarte spatioase si locasuri practice pentru ustensile mari precum teluri de mana sau polonice. Laturile rabatabile creeaza spatiu pentru articole mici si chiar pentru cesti de espresso. Suporturile pliabile asigura faptul ca au loc si tacamurile cu manere deosebit de voluminoase, iar al treilea nivel elimina necesitatea unui cos pentru tacamuri in cosul inferior, avand suficient de mult spatiu pentru 14 seturi de vesela standard.

Spre deosebire de alte modele obisnuite, acesta se poate lauda cu senzor de viteza de rotatie, care recunoaste greutatea incarcaturii. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa, iar pentru cele mici mai putina pentru a fi clatite. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a resurselor de apa, chiar si pentru jumatati de incarcatura sau incarcaturi partiale, economisind totodata si energie electrica.

Programele de spalare pe care aceasta ti le pune la dispozitie sunt cele obisnuite: intensiv, rapid, Bio/Eco, auto si cele doua speciale de care ti-am mentionat mai sus, VarioSpeed Plus si uscare intensiva. Masina este dotata cu sistem de protectie a paharelor, AquaSensor – regleaza utilizarea apei in functie de tipul si gradul de murdarire, folisind fascicule de lumina pentru a gestiona clatirea, schimbator de caldura – trateaza paharele si portelanul pretioase cu deosebita grija si fara riscuri si optiune de incarcare la jumtate – HalfLoad.

Masinii de spalat vase semi-incorporabila Bosch SMI58L75EU nu i-ai putea reprosa nimic, pentru ca vine echipata cu cea mai noua tehnologie, are o multime de functii moderne, sistem de asistare dozaj detergent, consum mic de resurse, cel mai frumos design pe care l-am vazut vreodata si un pret destul de rezonabil. O recomand cu incredere tuturor!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *