Bosch SMI50L05EU – masina de spalat vase incorporabila, cu protectie impotriva sticlei

Daca te-ai saturat sa fii doar tu cea care spala vasele murdare dupa fiecare masa in familie, presimt c-o sa te intereseze sa-ti iei un ajutor de nadeje, masina de spalat vase partial incorporabila Bosch SMI50L05EU. Datorita capacitatii mari de incarcare de 12 seturi, dar si a tehnologiei moderne pe care o detine, aceasta reprezinta cea mai buna solutie privind urmele de murdarie greu de indepartat, cu care te-ai saturat sa te chinui doar tu, manual.

Masina masoara 81.5 x 59.8 x 57.3 centimetri, poate fi integrata cu usurinta in mobila de bucatarie, are culoare alb, panou de comanda mecanic pozitionat frontal si display elegant LCD, care iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului. Recomand acest model familiilor numeroase, deoarece are capacitate mare de incarcare – 12 seturi, 5 programe si consum redus de energie electrica si apa. Pretul este putin mai mare decat al altor masini obisnuite verifica pretul, insa cu siguranta isi merita banii un astfel de aparat electrocasnic de calitate nemteasca!

Bosch SMI50L05EU din fata

Bosch beneficiaza de programe de spalare rapide si eficiente, cum ar fi: Bio/Eco, prespalare – il poti folosi atunci cand doresti sa inmui vasele murdare inainte de inceperea programului, rapid, intensiv – este recomandat pentru a fi utilzat atunci cand vasele prezinta urme de arsura sau resturi de mancare lipite, greu de indepartat si auto.

Si daca ai cumva impresia ca iti va fi greu sa te obisnuiesti cu programele sale, tin sa-ti mentionez ca lucrurile nu sunt deloc complicate, deoarece la dispozitie vei avea manualul de utilizare care iti explica pas cu pas pentru ce categorie de vase pot fi folosite acestea. In plus, masina vine dotata si cu optiune de incarcare la jumatate, ce-ti permite sa speli econimic chiar si atunci cand nu ai foarte multe vase murdare.

Senzorul inteligent din interior detecteaza cantitatea de vase si gradul de murdarie al acestora, adaptand apoi consumul de apa, sare si energie electrica in functie de acestea. Te asigur ca nu vei avea suprize neplacute in privinta consumului, deoarece aparatul electrocasnic face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand anual un consum de 2660 litri apa si doar 290 kw.

Tot aici vei gasi si optiune pentru programare intarziata, care are rolul de a-ti permite sa speli la orice ora doresti, indiferent daca esti sau nu acasa! Tot ce trebuie sa faci este sa programezi masina sa porneasca la ora la care tu o consideri cea mai potrivita, iar aceasta se va adapta cerintelor tale, amanand ciclul spalarii, astfel incat vasele sa fie gata odata cu sosirea ta acasa!

Pe langa cele mentionate mai sus, pe lista dotarilor sale as mai putea aduga urmatoarele sisteme si functii de siguranta: Detergent Automation DosageAssist – asistare dozaj detergent, Aqua Sensor – detectarea gradului de murdarie a veselei si ajustarea automata a duratei de spalare, a consumului de apa si a temperaturii, senzor de incarcare, sistem de protectie a paharelor, tehnica de spalare prin alternare, sistem de protectie impotriva inundatiilor, siguranta impotriva copiilor, indicator electronic al nivelului de umplere, sistem de uscare intensiva si servomacanism de inchidere.

Masina de spalat vase partial incorporabila Bosch SMI50L05EU este spatioasa, silentioasa si foarte eficienta! Datorita cosurilor reglabile pe inaltime, vei avea posibilitatea de a spala vase si recipiente de dimensiuni diferite, tacamuri, cani si cesti. Din punctul meu de vedere raportul sau calitate-pret este foarte bun, motiv pentru care o recomand cu incredere tuturor celor care vor sa-si achizitioneze un astfel de aparat electrocasnic de calitate superioara!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *