Bosch SMI40D15EU – masina de spalat vase incorporabila premium, cu protectie impotriva inundatiilor

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI40D15EU este perfecta pentru a indeparta chiar si cele mai dificile urme de murdarie! Functioneaza complet automat, este capabila sa-si adapteze consumul de resurse pentru a fi cat se poate de economica, poate spala o cantitate mare de vase – 12 seturi si iti garanteaza intotdeauna cele mai bune rezultate. Acestea sunt principalele motive pentru care eu consider ca orice familie moderna ar trebui sa aiba un astfel de aparat electrocasnic.

In cazul in care esti interesat sa ti-o comanzi si tu, iti recomand cu incredere magazinul eMAG, deoarece online vei gasi cel mai avantajos pret de pe piata verifica pretul! In plus, magazinul ii asigura produsului transportul gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitate si garantie valabila 24 de luni. Masina este complet incorporabila, poate fi integrata cu usurinta in mobila de bucatarie – masoara 81.5 x 59.8 x 57.3 centimetri, este foarte silentioasa – nivel de zgomot 48 dB(A), economica – face parte din clasa de eficienta energetica A+, consuma 290 kw/an, 3300 litri apa/an si foarte frumoasa.

Designul sau modern sunt convins ca o sa-ti placa inca de la prima vedere, iar dotarile cu care aceasta vine iti asigura rezultate excelente la fiecare spalare, asa ca n-ai niciun motiv sa-i spui nu! Bosch are cosuri Silver XXL, suport special pentru cesti, tehnologie de protectie a sticlei, 4 nivele de pulverizare, Vario Speed si sistem de uscare inteniva. In momentul in care vei introduce vasele murdare in interiorul masinii pentru a fi spalate, asteapta-te sa le scoti deja uscate, gata pentru a fi din nou folosite.

Bosch SMI40D15EU din fata

Programele pe care le vei intalni aici sunt cele clasice, cum ar fi: Bio/Eco – consuma mai putine redurse, rapid, auto si intensiv – recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat. Masina beneficiaza de DosageAssist – asistare dozaj detergent, Aqua Sensor – detectarea gradului de murdarie a veselei si ajustarea automata a duratei de spalare, a consumului de apa si a temperaturii, senzor de incarcare – adapteaza consumul de resurse in functie de cantitatea de vase murdare din interiorul cuvei, circuit electronic de regenerare a sarii de dedurizare, tehnica de spalare cu alternare, indicator electronic al nivelului de umplere si optiune pentru programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore.


De asemenea, tot printre optiunile sale inteligente se regaseste si sistemul de protectie impotriva inundatiilor, care are rolul de a-ti proteja casa si familia – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi accidentale de apa, indicator pentru sare si servomecanism de inchidere.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI40D15EU isi merita fiecare bun in parte, asadar, daca ti-ai pus in gand sa ti-o achizitionezi, o poti face cu incredere, deoarecere raportul sau calitate-pret este excelent! Eu nu am reusit sa ii gasesc pana in momentul de fata niciun minus si nu cred ca cineva i-ar putea reprosa ceva, pentru ca Bosch beneficiaza de design modern, tehnologie revolutionata si un pret super avantajos!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *