Bosch KGV36UW30 – combina frigorifica ieftina dotata cu tehnologia LowFrost

Mai putin gheata in congelator, mai mult spatiu pentru depozitarea alimentelor si un consum energetic scazut, cam as as putea descrie in cateva cuvinte noua combina frigorifica Bosch KGV36UW30. Daca esti in cautarea unui astfel de aparat electrocasnic eficient, modern si accesibil din punct de vedere financiar, iti recomand cu incredere modelul mentionat anterior, deoarece indeplineste toate conditiile necesare pentru a fi considerat un model de top.

Combina Bosch masoara 186 x 60 x 65 centimetri, este de culoare alb si are in total volum net 309 litri. Eu mi-am achizitionat-o de curand de la magazinul online cu un pret foarte bun verifica pretul si sunt multumita pana in momentul de fata de ea, dar si de consumul sau mic de energie electrica – 227 kw/an. Am tinut neaparat sa aiba capacitate mare pentru a avea mai mult loc pentru depozitarea alimentelor si sistem NoFrost, insa beneficiaza exact de aceasta tehnologie, ci de una mai noua, LowFrost, care reduce aparitia ghetii in congelator, imbunatateste consumul si faciliteaza intretinerea.

Bosch KGV36UW30 deschisa

Aceasta este impartita in doua compartimente, care oricare alt model obisnuit, in partea de sus regasindu-se frigiderul cu volum net total 215 litri, iar putin mai jos congelatorul cu capacitate totala 94 litri. Racitorul este dotat cu 4 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si compartiment pentru fructe si legume. Datorita sistemului de control al umiditatii regasit in interiorul acestuia,  fructele si legumele vor putea fi pastrate proaspete mai mult timp. Tot aici am intalnit si sistem electronic de reglare a temperaturii, iluminare cu LED-uri si sistem de dezghetare automat.

Congelatorul este prevazut cu 3 compartimente foarte spatioase in care pot fi introduse 7 kg/24 h, compartiment mare BigBox, perfect pentru alimentele de dimensiuni mari, calendar pentru produsele congelate, tava pentru gheata, functie super-congelare si sistem LowFrost. Spre deosebire de alte frigider, congelatorul beneficiaza de flexibilitate sporita datorita posibilitatii de indepartare a rafturilor de sticla si a sertarelor – VarioZone.

Combina frigorifica este dotata cu un compresor silentios si foarte eficient, care are autonomie mare de functionare fara curent electric – 23 ore, usi reversibile cu deschidere spre dreapta, manere verticale integrate si display elegant LED, care iti pune la dispozitie ultimele setari facute, precum si temperatura din cele doua compartimente ale sale.

Sunt convinsa ca nu putea sa fac o alta alegere mai buna decat aceasta avand in vedere raportul calitate-pret excelent, asadar, eu personal consider ca merita sa stii ca recomand cu incredere combina frigorifica Bosch KGV36UW30! Produsul beneficiaza de transport gratuit daca optezi pentru cumpararea sa de la eMAG si vine insotit de certificat de garantie valabil 2 ani de zile. In cazul in care doresti, poti alege sa-i prelungesti garantia cu inca 1 an sau 2, contracost.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *