Bosch KGN39XL35 – combina frigorifica performanta, dotata cu functia SuperCooling

Interior elegant, volum net total mare, tehnologie de ultima generatie si design superb, acestea sunt caracteristicile care definesc cel mai bine combina frigorifica Bosch KGN39XL35. Daca esti interesat sa-ti inlocuiesti vechiul aparat frigorific, cu unul modern din categoria premium, citeste cu atentie randurile ce urmeaza, pentru ca astazi discutam exclusiv despre acest model cu performante si specificatii de top. Are 366 litri, 2 compartimente in care spatiul este extrem de bine gestionat, sistem de racire full NoFrost si design care se integreaza perfect in orice bucatarie moderna.

Imi place in primul rand pentru ca arata foarte bine, iar mai apoi pentru ca este o combina care poate fi achizitionata online cu un pret decent verifica oferta actuala. Desi multi spun ca nu ar da atatia bani pe un aparat electrocasnic, eu sunt de parere ca merita sa investesti mai mult daca vrei sa te bucuri de el o lunga perioada de timp. In plus, tehnologia pe care o are in dotare si compresorul de ultima generatie isi aduc aportul pentru a rezulta un consum mic de energie electrica, dar si un mod de functionare foarte silentios. Combina este prevazuta cu sistem de racire full NoFrost, ceea ce inseamna ca nu necesita dezghetare periodica nici unul din cele 2 compartimente. Alimentele si mancarurile preferate vor putea fi pastrate in cele mai bune conditii de umiditate, prelungindu-le astfel prospetimea cu pana la 14 zile.

Bosch KGN39XL35 deschisa

De asemenea, sistemul AirfreshFilter cu AntiBacteria neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului, filtreaza bacteriile, iar substantele neplacute din alimentele si mirosurile intense le absoare, lasand aerul curat si proaspat, fara a fi nevoie sa inlocuiesti filtrul pe toata durata de functionare a aparatului.

Pe langa NoFrost, lista dotarilor acestui aparat frigorific poate continua cu urmatoarele sisteme si functii: Multi Airflow S – produce curenti de aer rece delicati, uniformi care ies la nivelul zonelor de racire si congelare, cu scopul de a ajuta alimentele sa-si pastreze aroma mai mult timp, SuperFreezing – protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugi noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede, SuperCooling – alimentele recent introduse in frigider sunt racite mai repede si FreshSense – monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator, astfel incat sa le ofere conditii optime de depozitare alimentelor tale, pentru ca acestea sa-si pastreze consistenta ideala.

In ceea ce priveste organizarea celor 2 compartimente, pot sa-ti spun ca Bosch respecta tiparul clasic. In partea de sus vei gasi frigiderul, cu volum net total 279 litri, 3 rafturi din sticla securizata, compartiment legume/fructe, 3 suporturi pe usa si sistem de iluminare cu LED-uti, iar putin mai jos congelatorul, care are in total 87 litri, 3 sertare in care pot fi congelate 14 kg/24 h si tava pentru gheata. Asa cum am mentionat si mai devreme, ambele sunt dotate cu NoFrost.

Combina frigorifica Bosch KGN39XL35 masoara 203 x 60 x 66 este din inox, are usi reversibile, manere verticale si sistem de avertizare sonora care se activeaza automat in cazul in care tii usa deschisa mai mult de 60 de secunde, cu scopul de a evita consumul intuil de energie electrica. Aceasta este extrem de silentioasa, economica (are consum de energie electrica 273 kwh/an, face parte din clasa de eficienta A++) si foarte eficienta, capabila totodata sa se adapteze intru totul cerintelor di nevoilor tale. Asadar, daca esti interesat sa ti-o achizitionezi, vreau sa stii ca o recomand cu toata increderea, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *