Bosch KGN36SB31 – combina frigorifica NoFrost cu design rafinat si modern

Una dintre cele mai frumoase combine frigorifice pe care am avut ocazia sa le intalnesc pana acum este si Bosch KGN36SB31, prevazuta cu usi din sticla neagra, design modern si rafinat, afisaj mare LCD si interior din sticla securizata. Aceasta are in dotare sistem full NoFrost, un singur compresor, AirFreshFilter – filtru de carbon activ si sistem Multi Airflow, toate facand dovada faptului ca noul aparat electrocasnic face parte din categoria modelelor premium. Asadar, daca esti interesat de un nou aparat frigorific, iti prezint cateva motive pentru care merita sa iti achizitionezi combina Bosch!

In primul rand designul este cel care o sa te atraga inca de la prima vedere, pentru ca nu ai cum sa treci neobservata aceasta combina superba cu usi din sticla neagra, aspect rafinat si interior eficient compartimentat! In total, volum net insumeaza 285 litri, iar dimensiunile masoara 185 x 60 x 64 centimetri. Cel mai bun pret l-am gasit online la magazinul eMAG verifica pretul, prin urmare, ma simt datoare sa iti mentionez faptul ca aparatul frigorific poate fi achizitionat chiar si cu plata in rate lunare avantajoase, transportul sau fiind gratuit pana la domiciliul tau, iar garantia valabila 2 ani de zile.

Bosch KGN36SB31 din fata

Combina are 2 compartimente, iar ambele beneficiaza de sistem de racire NoFrost. Multumita acestuia, aparatul frigorific nu necesita dezghetare periodica, deoarece in interiorul compartimentelor sale nu vei gasi niciodata gheata. Racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer distribuiti uniform, astfel oferindu-le alimentelor un mediu optim de conservare, fara mirosuri neplacute, mucegai sau bacterii. Functia FreshSense garanteaza o temperatura interioara constanta, iar alimentele raman mai mult timp proaspete.

Frigiderul are in total 219 litri, 3 rafturi din sticla securizata, ChillerBox – compartiment cu temperaturi mai joase decat in restul frigiderului, care mentine carnea si pestele proaspete mai mult timp, compartiment unt/branzeturi, 3 suporturi pe usa, suport special pentru sticle confectionat din inox si iluminare cu LED-uri. Congelatorul are volum 66 litri, 3 compartimente in care pot fi congelate pana la 8 kg/24 h, calendar pentru produse congelate si tava pentru gheata.

In afara de cele pe care le-am mentionat deja mai sus, pe lista dotarilor sale as mai putea adauga urmatoarele functii si optiuni moderne: SuperCooling – alimentele abia cumparate sunt racite mai repede, previne totodata incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider, FreshSense – monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator, astfel incat cele doua compartimente sa aiba o valoare constanta, SuperFreezing – protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugi noi alimente in congelator si Multi Airflow – prin intermediul sau, fluctuatiile de temperatura sunt minimizate, iar timpii de racire sunt redusi, ajutand alimentele sa-si pastreze aroma mai mult timp.

Combina frigorifica Bosch KGN36SB31 are consum redus de energie electrica 238 kwh/an, compresor silentios si eficient, sistem de avertizare usa deschisa si sistem de blocare acces copii. Multumita acestor dotari premium de care beneficiaza, designului modern, dar si pretului destul de avantajos, eu personal consider ca merta a fi achizitionata. Raportul sau calitate-pret este excelent, asadar, sunt convinsa ca toti cei care vor alege sa si-o cumpere, vor fi 100% multumiti de performantele sale ridicate!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *