Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T – 12000 BTU cu pret foarte bun!

Dupa ce acum doua saptamani m-am decis sa-mi instalez un nou aparat de aer conditionat in casa, astazi m-am decis sa impartasesc cu voi cateva impresii. Am deci ca este timpul sa inlocuiesc vechiul aparatul cu unul mai nou pentru un consum mai bun dar si pentru ca cel vechi nu mai functiona corespunzator. Stiam exact de ce putere de racire am nevoie pentru a putea raci intreg apartamentul asadar nu mi-a fost greu sa aleg un model nou.

Dupa cateva cautari prin ofertele magazinelor online m-am oprit la Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T, un aparat de aer conditionat cu pret accesibil, foarte bun pentru ce aveam eu nevoie. Ce m-a facut sa aleg acest model a fost compresorul de calitate, marca Toshiba precum si pretul foarte bun in comparatie cu alte modele de la producatori premium. L-am cumparat online de aici, avand nu doar cel mai bun pret disponibil dar si transportul asigurat de catre vanzator. In pret nu a fost inclus montajul si nici kitul de instalare, insa eu am platit aproximativ 300 lei pentru instalarea acestuia, bineinteles pretul pentru montaj poate varia in functie de oras sau firma. Trebuie ca firma care se ocupa de montaj sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia.

Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T

Aspectul acestuia este cel clasic, unitatea interioara este complet alba, incadrandu-se fara probleme in orice camera din locuinta fara sa strice design-ul acesteia. Informatii cu privire la temperatura setata sau programul folosit sunt disponibile pe display-ul tip LCD de pe unitatea interioara sau telecomanda. Chiar daca discutam despre un model cu putere mare de racire acesta este foarte silentios, zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 42 decibeli iar cel produs de unitatea exterioara este de 55 decibeli, constant. Daca locuiesti la bloc si montezi unitatea exterioara langa geamul vecinului cu siguranta nu il vei deranja. ­čÖé

Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru racirea unui apartament sau chiar si ceva mai mare, desi atunci este posibil ca randamentul acestuia sa scada. Conform producatorului indiferent ca este utilizat pentru racire sau incalzire acest model este incadrat in clasa de consum energetic A. Dupa ce l-am folosit aproximativ 2 saptamani pot spune despre Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T ca este un aparat economic, cu consum mai mult decat multumitor. Consumul redus este dat de compresorul tip Inverter marca Toshiba.

Acesta face posibila functionarea aparatului chiar si atunci cand temperatura exterioara scade pana la -15 grade. Functiile din dotare sunt cele uzuale, intalnite in general cam la toate aparatele de aer conditionat: racire, incalzire, ventilare si dezumidifcare. Ca o concluzie la finalul acestui articol Blaupunkt BAC-WM-I1311-A05T este un aparat de aer conditionat accesibil, cu putere mare de racire si consum energetic redus, perfect pentru cei care isi doresc un aparat de calitate la un pret corect.

Articole similare:

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *