Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X – calitate germana cu pret romanesc!

Chiar daca in ultima perioada n-am mai gasit foarte multe produse marca Blaupunkt prin ofertele magazinelor online din Romania, producatorul german isi pastreaza reputatia atunci cand vine vorba de calitatea produselor, drept dovada sta ultimul produs achizitonat de catre mine din portofoliul acestuia – un aparat de aer conditionat montat saptamana trecuta in locuinta parintilor mei, acesta avand un raport pret/calitate excelent, fiind printre cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de aer conditionat potrivit pentru un apartament cu 2 camere.

In range-ul acesta de pret exista optiuni No Name care nu-mi ofereau siguranta functionarii pe termen lung, de aceea am ales un model de la un producator consacrat si pana acum cred ca am facut alagerea potrivita, acest lucru voi vedea cu siguranta si in timp. Modelul ales de mine l-am cumparat online de aici, avand cel mai bun pret disponibil precum si transport gratuit. Inclus in pret nu a fost montajul si nici kitul de instalare, acestea se platesc separat dupa achizitionare. Din experienta personala pot spune ca instalarea aparatului nu ar trebui sa coste mai mult de 300-350 lei, bineinteles costul variaza in functie de oras precum si de firma care se ocupa cu montajul.

Blaupunkt BAC-WM-H1009-A01X unitate interioara

Aspectul acestuia este unul simplu si elegent, unitatea interioara avand un mic display LCD unde este afisata temperatura precum si 3 led-uri care indica programul setat. Mai multe informatii sunt disponibile pe telecomanda, acolo puteti afla detalii despre programul setata, treapta de ventilare precum si temperatura setata. Se poate monta in orice locuinta, acesta integrandu-se fara probleme indiferent de design-ul camerei. Dimensiunile sunt cele standard, intalnite de obicei la orice aparat de aer conditionat tip Split.

Asa cum am precizat la inceputul acestui review eu am ales acest model cu putere de racire 9000BTU pentru racirea unui apartament cu 2 camere. Dupa ce l-am instalat cred ca acest model poate fi folosit chiar si pentru spatii mai largi, chiar daca randamentul acestuia scade. Conform producatorului BAC-WM-H1009-A01X este incadrat in clasa de consum energetic A, indiferent daca este utilizat pentru racirea sau incalzirea locuintei. Momentant nu pot spune foarte multe despre consumul de energie, avandu-l montat de numai o singura saptamana.

Compresorul acestuia este unul tin Inverter, asa ca ma astept la un consum redus. De asemenea acest compresor face ca aparatul sa fie mai silentios si sa poata fi utilizat chiar si atunci cand temperatura externa ajunge pana la -15 grade. Functiile din dotare sunt cele uzuale, adica: incalzire, racire, ventilare si dezumidificare. Sunt prezente si cateva functii speciale cum ar fi modul Sleep/Night, acesta fiind util persoanelor care folosesc aparatul pe timpul noptii. Garantia oferita de producaroe este de 24 luni pentru persoanele fizice si 6 luni pentru persoanele juridice.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *