Beko WTV9734XS0 – masina de spalat rufe cu program special pentru jeans si bumbac

Masina de spalat rufe Beko WTV9734XS0 cu incarcare frontala reprezinta cel mai nou model cu care acest brand celebru se poate lauda, iar la o prima analiza pe care am facut-o rapid, am ajuns la concluzia ca raportul sau calitate-pret este foarte bun, asadar, pot spune ca merita a fi achizitionata de toti cei care isi doresc un astfel de aparat electrocasnic modern. Are capacitate mare de incarcare, respectiv 9 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut, 16 programe rapide si eficiente, tehnologie de ultima generatie si design elegant.

Avand in vedere toate aceste caracteristici mentionate mai sus, eu personal consider ca pretul sau este unul foarte avantajos, iar o masina mai buna si mai ieftina decat aceasta verifica pretul, sunt convinsa ca nu o sa gasesti! Masoara 84 x 60 x 60 centimetri, este alba, are hublou cu deschidere larga la 170 grade, astfel incat sa poti introduce cu usurinta rufele murdare in interiorul cuvei, display mare cu afisaj LCD (iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura apei, viteza de centrifugare si etapa de spalare in curs de desfasurare), control electronic al panoului de comanda si dispozitiv special pentru detergentul lichid.

Beko WTV9734XS0 din fata

Recomand cu incredere masina Beko tuturor celor care isi doresc capacitate mare de incarcare, indeosebi familiilor numeroase, deoarece cuva de 9 kg permite spalarea unei cantitati semnificative de haine intr-un singur ciclu, precum si a articolelor voluminoase, cum ar fi: paturi, cuverturi, pilote, lenjerii.

Multumita vitezei de centrifugare ce poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut, rufele vor fi stoarse eficient pana la ultima picatura de apa, necesitand astfel mai putin timp pentru a se usca. In plus, datorita optiunii pentru programare intarziata, ai posibilitatea de a amana inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, pentru ca hainele tale preferate sa fie gata exact atunci cand tu iti doresti, pregatite rapid pentru o noua purtare!


Cele mai importante programe pe care le-am intalnit aici sunt urmatoarele: Antisifonare

, 
Prespalare

, 
Clatire suplimentara

, Bumbac

, Jeans

, Baby Protect

, Expres zilnic

, 
Delicate

, 
Lana

, 
Sintetice

, 
Aqua Perfect 40’/40°C

, 
Hygiene 20°

, 
Camasi

, 
Lenjerii pat
, 
Anti-Pete

 si Clatire

.
 Multumita optiunilor moderne de care beneficiaza, ai la dispozitie posibilitatea de a seta temperatura in functie de tipul de tesatura, viteza de centrifugare, ora la care doresti sa-si inceapa programul si tipul de detergent pe care doresti ca masina sa il utilizeze: lichid sau pulbere.

Asa cum spuneam si la inceput, aceasta este o masina eficienta si moderna, capabila sa se adapteze in functie de necesitatile tale. Designul special, Aquawave al cuvei, creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. In plus, ciclul de stoarcere este impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei.

Masina de spalat rufe Beko WTV9734XS0 are in dotare sistem Aquafusion, care valorifica la maxim consumul de apa, energie electrica si detergent in timpul spalarii. Acest model face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si inregistreaza anual un consum de 195 kwh si doar 11000 litri apa. Din punctul meu de vedere, asa arata masina perfecta, asadar, daca vrei sa o achizitionezi, trebuie sa stii ca transportul sau este gratuit, indiferent de localitatea in care te afli, iar garantia valabila 10 ani de zile pentru motor!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *