Beko WMY91443LB1 – masina de spalat rufe cu motor Inverter ProSmart

Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1 are capacitate mare de incarcare de 9 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut, 16 programe eficiente si design special al cuvei, Aquawave, care creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Spre deosebire de modelele obisnuite, conturul unic al cuvei si forma paletelor, permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, garantia hainelor curate si igienizate este 100%, ceea ce inseamna performante ridicate, fara sa afecteze tesaturile rufelor sau intensitatea culorilor acestora!

Multumita capacitatii sale mari de incarcare, cu ajutorul sau vei avea posibilitatea sa speli mai multe haine murdare intr-un singur ciclu, precum si articole voluminoase: paturi, cuverturi, pilote, lenjerii de pat XXL. Este perfecta pentru orice familie numeroasa, formata din cel putin 4 membri! Viteza mare de centrifugare iti asigura rufe stoarse pana la ultima picatura de apa, necesitand astfel mai putin timp pentru a sta intinse pe uscator.

Beko WMY91443LB1 din fata

Avand in vedere toate dotarile sale, precum si designul modern de care beneficiaza, pretul masinii Beko mi se pare foarte avantajos verifica oferta. O poti achizitiona online de la eMAG, urmand ca aceasta sa-ti fie livrata gratuit la domiciliul in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.

Masina se poate lauda cu sistem Aquafusion, care valorifica la maxim consumul de apa, energie electrica si detergent in timpul spalarii. Astfel, poate fi economisita anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse. Aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ si consuma 214 kwh/an si doar 10560 litri apa/an. Gratie motorului Inverter ProSmart, nivelul de zgomot din timpul centrifugarii este redus, iar consumul de energie electrica mai mic.

Aparatul electrocasnic responsabil cu spalarea rufelor murdare, masoara 84 x 60 x 60 centimetri, este alb, modern, prevazut cu functii intuitive, display elegant LCD – indica cele mai importante informatii legate de ciclul spalarii, hublou cu deschidere larga – faciliteaza introducerea hainelor in interiorul cuvei, rezistenta nichelata care asigura o mai buna protectie importiva coroziunii, dispozitiv pentru detergent lichid – ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinte si sistem electronic de control al balansului.

Cateva dintre programele de spalare pe care ti le pune la dispozitie sunt urmatoarele: bumbac, lana, sintetice, delicate, cuverturi, spalare manuala, extra-clatire, baby protect, prespalare, improspatare, hygiene, expres super rapid – 2kg incarcare, spalare la 30ºC in doar 14 minute, expres zilnic, auto, spalare rapida, night wash – program special pentru rufele inchise. Gratie optiunii inteligente pentru programare intarziata, ai posibilitatea de a amana inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, astfel incat hainele tale sa fie gata exact atunci cand tu iti doresti!

Masina de spalat rufe Beko WMY91443LB1 iti asigura cele mai bun rezultate in cel mai scurt timp, economisind de fiecare data resurse considerabile de apa si energie electrica. Din punctul meu de vedere, aceasta este ideala pentru orice familie moderna, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent! Sunt convinsa ca toti cei care vor alege sa o achizitioneze vor fi 100% multumiti de performantele sale!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *