Beko WKY61233LSYB2 – masina de spalat rufe dotata cu 16 programe de spalare

Daca familia este numeroasa, atunci automat ai nevoie de o casa spatioasa, de multe camere si de masina de spalat rufe Beko WKY61233LSYB2 cu capacitate mare de incarcare. Este noua, frumoasa, eficienta si foarte economica, iar cu ajutorul sau vei putea spala hainele intregii tale familii, precum si articole voluminoase: paturi, cuverturi, pilote, lenjerii de pat XXL. Avand in vedere faptul ca Beko iti pune la dispozitie o serie noua de masini de spalat rufe, ai acum posibilitatea de a o alege pe cea potrivita, tinand cont de numarul de membri ai familei tale si catitatea de rufe spalata in mod uzual.

Aceasta poate spala pana la 6 kg de haine, are viteza de centrifugare 1200 rotatii pe minut, 15 programe si numeroase functii si tehnologii moderne. In ceea ce priveste pretul de achizitie, tin sa-ti mentionez ca eu l-am gasit pe cel mai mic la magazinul online eMAG verifica oferta actuala, asadar, daca te intereseaza, o poti comanda de aici. Transportul este gratuit, iar garantia are valabilitate 2 ani de zile.

Beko WKY61233LSYB2 din fata

Este important sa stii ca Beko este o masina SLIM, adica mai ingusta decat un model obisnuit, care masoara 84 x 60 x 45 centimetri, fiind usor de integrat in spatiile inguste. Desi este mai mica, performantele acesteia nu sunt influentate de dimensiuni, deci n-ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca rezultatele oferite sunt excelente la fiecare ciclu de spalare!

Masina este argintie, are panou de comanda modern, display elegant care afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului, viteza de centrifugare, temperatura apei si etapa de spalare in curs de desfasurare, peretil laterali in forma de “S”, special proiectati pentru a elimina vibratiile din timpul centrifugarii si a asigura o functionare mai silentioasa, hublou cu deschidere ExtraLarge si dispozitiv special pentru utilizarea detergentului lichid.


Modelele noi din gama Beko, beneficiaza de sistemul revolutionar, Aquafusion, care valorifica la maxim consumul de apa, detergent si energie electrica in timpul spalarii. Astfel, masina ta va economisi anual o cantitate de 5,5 kg de detergent si va consuma mai putine resurse decat un model obisnuite. Face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si consuma 173 kwh/an si doar 9900 litri apa/an.

Programele de spalare pe care le vei intalni aici sunt urmatoarele: sport, prespalare, bumbac, lana, sintetice, delicate, mix, spalare manuala, camasi, dark care, clatire, stoarcere + evacuare, Xpress Super Short, Daily Express si Baby Protect – special pentru hainele bebelusilor sau persoanelor cu pielea sensibila, predispusa la alergii. Pe langa aceste programe rapide si eficiente, masina dispune si de optiuni inteligente precum: programare intarziata, Pet Hair Removal – functie de indepartare a parului de animale de pe haine si lenjerie, selector centrifugare, siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda, sistem electronic de control al balansului si sistem de reglare a consumului.

Asadar, acestea sunt principalele motive pentru care iti recomand cu toata increderea masina de spalat rufe Beko WKY61233LSYB2! Sunt convinsa ca vei fi multumit de performantele sale ridicate in privinta consumului de resurse, dar si de rezultatele excelente la fiecare spalare! Merita a fi achizitionata, deoarece raportul sau calitate-pret este foarte bun!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *