Beko RCNA400E20ZGB – combina frigorifica cu filtru anti-mirosuri si functie ionizare

Nu-i asa ca arata super bine noua combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB? Ei bine, daca ai fost deja acaparat de designul ei modern, sunt convinsa ca si interiorul o sa-ti placa, iar de functiile si tehnologiile moderne pe care le are in dotare, nici nu mai vorbim! Inca de la prima vedere mi-am dat seama ca este speciala, mult mai frumoasa decat toate celelalte pe care am avut ocazia sa le intalnesc pana acum, eleganta si incapatoare, intr-un cuvant perfecta pentru orice locuinta moderna!

Mi-am cumparat-o fara sa mai stau pe ganduri, deoarece chiar aveam nevoie de un aparat frigorific spatios odata cu mutarea in noul aparatament si ce-as fi putut alege daca nu combina Beko? Chiar daca pretul este putin mai mare, consider ca isi merita banii verifica pretul, deoarece sunt constienta ca toata tenologia pe care o are incorporata, precum si designul modern regasit aici, costa.

Beko RCNA400E20ZGB deschisa

Beko este o combina super frumoasa, neagra, dotata cu volum net total mare – 347 litri, doua compartimente foarte spatioase, sistem de racire full NeoFrost si sistem antibacterian. Aceasta masoara 201 x 59.5 x 65  centimetri, asadar, iti recomand sa masori spatiul pe care il ai disponibil inainte de a o cumpara, are nivel de zgomot scazut, autonomie de functionare fara curent electric – 20 ore, consum redus de energie – face parte din clasa de eficienta A+, consuma 346 kw/an si iluminare interioara cu LED-uri.

Tehnologia NeoFrost este aceeasi cu NoFrost, ceea ce inseamna ca nu va fi niciodata nevoie sa dezgheti apartul frigorific, deoarece nu produce gheata. Prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, aceasta asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica, iar cu ajutorul sistemelor separate de racire in cele doua compartimente, fructele si legumele sunt mentinute proaspete mai mult timp.

In interiorul frigiderului vei gasi 3 rafturi din sticla securizata, suporturi pentru oua, borcane si conserve, 4 in total, compartiment pentru fructe si legume, compartiment pentru alimente usor perisabile in care temperatura este mentinuta tot timpul la 0 grade Celsius, cum ar fi carne, peste, semipreparate, suport din inox pentru sticle, functie de ionizare – neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute, filtru anti-mirosuri din carbon activ – elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor si functie super-racire. Racitorul are volum net total 250 litri.

Congelatorul il vei putea gasi putin mai jos de frigider, are in total 97 litri, 3 compartimente spatioase in care pot fi congelate 5kg/24 h, tava pentru gheata si functie super-congelare. La fel ca si frigiderul si acesta beneficiaza de sistem de racire NeoFRost, adica nu va fi nevoie sa-l dezgheti niodata, deoarece nu exista gheata in interiorul sau.

Avand un consum mic de energie electrica, volum net total mare, design modern, interior elegant si pret de achizitie bun, consider ca am facut cea mai buna alegere optand pentru achizitionarea combinei frigorifice Beko RCNA400E20ZGB! O recomand cu incredere tuturor, mentionandu-le celor interesati ca cel mai avantajos pret al sau il vor putea gasi online la magazinul eMAG! Transportul este gratuit, iar garantia valabila 2 ani de zile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *