Beko RCNA340E20XP – combina frigorifica cu tehnologia NeoFrost

Daca ti-ai pus in plan sa-ti schimbi combina frigorifica anul acesta si esti deja in cautarea unui model performant si incapator, vin in ajutorul tau si-ti recomand cu toata increderea noul aparat frigorific Beko RCNA340E20XP cu volum net total 302 litri, ideal pentru a-ti satisface orice nevoie! Combina este foarte incapatoare, silentioasa, economica si extrem de spatioasa, dotata cu sistem de racire full NeoFrost si tehnologie de ultima generatie. Sunt convinsa ca o sa-ti placa, pentru ca arata si functioneaza exelent, iar pretul sau de achizitie nu este deloc mare.

Beko este impartita in 2 compartimente, are volum net total 302 litri, masoara 175.4 x 59.5 x 65 centimetri si poate fi asezata cu usurinta in orice coltisor din bucatarie, pentru ca este o combina ingusta si foarte silentioasa, pe care te asigur ca nici n-o s-o auzi functionand. Multumita sistemului de racire NeoFrost, compresorul acesteia porneste mai rar decat in cazul unui alt model obisnuit, rezultand de aici un nivel de zgomot scazut – 43 dB, un consum energetic mai mic – 304 kwh/an si o durata de viata mai mare a aparatului frigorific.

Beko RCNA340E20XP deschisa

Probabil iti pui deja intrebarea „de unde pot sa o cumpar?” si „cat costa?”, asa ca nu doresc sa prelungesc suspansul si te anunta ca aceasta poate fi comandata online cu un pret special de la magazinul eMAG, beneficiind de transport gratuit pana la domiciliul tau si de garantie valabila 2 ani de zile verifica oferta actuala. Combina este frumoasa, moderna si foarte economica, iar acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care eu cred ca merita sa o cumperi. Sunt convinsa ca nu o sa reusesti sa gasesti niciun minus, pentru ca eu pot sa-ti garantez ca n-o sa ai de ce sa te plangi cu privire la dotarile si performantele sale.

Asa cum spuneam si la inceput, aici vei gasi sistem de racire full NoFrost, denumit de cei de la Beko, NeoFrost. Multumita acestei tehnologii revolutionare, aparatul frigorific nu necesita dezghetare periodica si nici intretinere speciala. Atat frigiderul, cat si cogelatorul ofera conditii excelente pentru depozitarea alimentelor, ferindu-le de bacterii, mucegai si mirosuri neplacute.

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Ca oricare alta combina normala si aceasta este impartita in 2 compartimente ce sunt organizate astfel: in partea de sus frigiderul, cu volum net total 205 litri, 3 rafturi din sticla, 3 suporturi pe usa si compartiment legume/fructe, iar putin mai jos de racitor se afla congelatorul, cu volum net total 97 litri, 3 compartimente si tava pentru gheata.

De asemenea, aici vei gasi si filtrul activ din carbon – elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor, garnitura cu protectie anti-bacteriana, functie de ionizare – neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul frigiderului, sistem de iluminare cu LED-uri si Buzzer – avertizarea sonora care se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut.

Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP este ideala din toate punctele de vedere, asadar, pentru ca are raport calitate-pret excelent, o recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa-si utileze bucataria cu un nou aparat electrocasnic modern!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *