Beko DSN26320X – masina de spalat cu protectie pentru copii si program Quick & Clean

Noua masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN26320X intuneste toate caliatile necesare pentru a fi considerata perfecta pentru orice familie numeroasa. Are capacitate mare de incarcare – 13 seturi, ceea ce inseamna ca nu va mai fi cazul sa-ti faci griji atunci cand vei avea multi invitati la masa, la aniversarile zilelor de nastere ale celor dragi sau la sarbatorile importante din an, cum ar fi Pastele sau Craciunul.

Principalul motiv pentru care iti vei dori sa optezi pentru achizitionarea ei te asigur ca este pretul, deoarece la eMAG l-am gasit pe cel mai avantajos verifica pretul, iar daca totusi nu dispui de suma intreaga, ai la dispozitie posibilitatea de a plati cu banii in rate lunare. Transportul acesteia este gratuit, indiferent de localitatea in care te afli, iar garantia valabila 2 ani de zile.

Beko DSN26320X deschisa

Masina este partial incorporabila, masoara 81.8 x 59.8 x 57 centimetri si poate fi integrata cu usurinta sub blatul mobilei de bucatarie pentru a-ti lasa liber restul spatiului din incapere. Te asigur ca n-o sa fii deranjat de niciun zgomot in timpul spalarii, pentru ca motorul sau este foarte silentios, avand in dotare cea mai noua tehnologie. La activarea butonului “All in one” de pe panoul de control, masina de spalat vase isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare.

Acest nou model este fabricat in 2015, are in dotare 6 programe, 6 nivele de temperatura si 2 cosuri foarte spatioase pentru depozitarea vaselor murdare. Optiunile de spalare pe care ti le pune la dispozitie sunt usor de accesat prin intermediul panoului de comanda pozitionat frontal.

Cele mai importante dintre acestea sunt: intenvis – program recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat, urme de arsura sau resturi de mancare lipita, auto, quick & clean – program rapid, mini 30, Bio/Eco – consum redus de apa si energie electrica si prespalare – optiune pe care o poti activa inainte de inceperea programului propriu-zis.

Pe langa cele mentionate mai sus, pe lista dotarilor sale trebuie neaparat sa mentionez optiunea de incarcare la jumatate – masina isi adapteaza resursele in functie de cantitatea de vase murdare din interior, reducand astfel consumul de apa, sare si energie electrica si optiune pentru programare intarziata – iti permite sa amani inceperea programului cu pana la 12 ore, pentru ca vasele tale sa fie gata curatate si igienizate exact la ora la care tu iti doresti!

Tot aici vei putea intalni si sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheza butoanele panoului de comanda, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile, Watersafe – sistem de siguranta impotriva scurgerilor si excesului de apa si program Extra Hygiene – special creat pentru o igiena sporita, avand rolul de a distruge bacteriile si micro-organismele.

Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN26320X are consum mic, 2800 litri apa/an si 262 kw/an, ceea ce inseamna ca n-ai de ce sa-ti faci griji in privinta facturilor de utilitati. Sunt convinsa ca o sa-ti placa, deoarece acesta este un aparat electrocasnic eficient, modern si foarte economica, care te va ajuta ori de cate ori vei avea nevoie sa indepartezi urmele de murdarie de pe vasele in care ai gatit sau mancat. Avand in vedere raportul calitate-pret excelent, recomand cu incredere tuturor masina Beko!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *