Beko DSN15220X – masina de spalat vase semi-incorporabila cu consum redus

De ce sa ai o masina de spalat vase automata? Simplu, pentru ca sunt comvinsa ca nu-ti face placere sa speli teancuri de vase murdare dupa fiecare petrecere sau masa festiva organizata la tine acasa, pentru ca o masina o face mult mai eficient decat tine, chiar si atunci cand gradul de murdarie este ridicat si pentru ca in ziua de astazi preturile acestor aparate electrocasnice sunt foarte accesibile! Si daca vrei sa-ti dau un exemplu concret, iti prezint masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN15220X, perfecta pentru a face fata oricarei situatii!

Acesta este un model cu capacitate mare de 12 seturi, recomandat familiilor numeroase, deoarece este capabil sa spele o cantitate semnificativa de vase murdare intr-un timp relativ scurt. In cazul in care esti interesata sa-ti utilezi bucataria cu un astfel de aparat electrocasnic modern, Beko reprezinta o alegere inspirata, pentru ca este o masina ieftina verifica pretul, eficienta, spatioasa si foarte economica.

Beko DSN15220X din fata

Despre masina mentionata mai sus iti pot spune ca masoara 81.8 x 59.8 x 57 centimetri, este partial incorporabila, alba, prevazuta cu panou de comanda pozitionat frontal, display LED si motor foarte silentios. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ si inregistreaza anual un consum de 258 kw si doar 3360 litri apa, deci deduce de aici faptul ca este o masina economica.

Datorita optiunii inteligente de incarcare la jumatate, aceasta este capabila sa-si adapteze singura consumul de resurse in functie de cantitate de vase din interiorul sau, astfel incat sa economiseasca timp, apa si energie electrica. Poti spala chiar si atunci cand nu ai suficient de multe vase murdare pentru a incarca masina la capacitatea ei maxima, iar consumul va fi mai mic si timpul de asteptare mult mai scurt.

Aparatul electrocasnic este dotat cu optiune pentru programare intarziata – iti permite sa amani inceperea programului de spalare cu pana la 24 de ore, sistem control exces de apa, sistem de protectie impotriva inundatiilor – previne scurgerile de apa sau pierderile accidentale, sistem de siguranta impotriva copiilor „child lock” – prevenine orice modificare in program, atunci cand copiii se joaca la panoul de control al masinii si indicator pentru sare.

Programele de spalare pe care grila acesteia le detine sunt urmatoarele: intensiv – recomandat pentru vase cu grad de murdarie ridicat, Bio/Eco, Clean & Shine, Quick & Clean – asigura performante exceptionale la spalarea unui volum sporit de vase intr-un timp foarte scurt, doar 58 de minute si Mini 30°C. La activarea butonului “All in one”, masina isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare.

Asadar, daca esti incantata de ceea ce-ai aflat si doresti sa ti-o cumperi, mi-as dori sa-ti spun ca ti-o recomand cu toata increderea, deoarece masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN15220X are cel mai bun raport calitate-pret! Este masina perfecta pentru orice familie moderna, pentru ca este performanta, frumoasa, silentioasa, economica si extrem de practica!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *