Beko DIS26020 – masina de spalat vase incorporabila cu consum bun

Ma gandeam de mult timp sa-mi cumpar o masina de spalat vase eficienta pentru bucataria mea moderna, insa nu gasisem niciuna care sa ma multumeasca 100% pana acum doua luni de zile cand a aparut noul model incorporabil Beko DIS26020. Am analizat-o cu atentie, am comparat-o cu alte aparate electrocasnice care sunt menite sa faca acelasi lucru si-am ajuns la concluzia ca aceasta este masina de care eu am nevoie pentru a indeparta urmele de murdarie de pe vase, oale, tavi sau tacamuri.

Pretul atractiv verifica pretul, programele eficiente si capacitatea mare de incarcare de 10 seturi sunt doar cateva motive care m-au facut s-o achizitionez, insa la fel de bine sta si la capitolul design, deoarece este o masina frumoasa, eleganta si usor de utilizat, ce poate fi pusa in functiune in orice moment al zilei. Din punctul meu de vedere, in orice locuinta ar trebui sa se regaseasca un astfel de aparat electrocasnic, pentru ca reuseste sa spele rapid si eficient vasele, oferindu-ti posibilitatea de a avea mai mult timp liber pentru activitatile care iti fac cu adevarat placere! In ziua de astazi mai toate familiile isi pot permite o masina de spalat vase, deoarece preturile acestora sunt foarte accesibile, ponind de la 1000 lei.

Beko DIS26020 din fata

Cea pe care eu am ales s-o cumpar este o masina simpla, alba, incorporabila, de dimensiuni reduse – 81 x 44.8 x 55 centimetri, dotata cu 6 programe de spalare, capacitate de 10 seturi si cos special pentru tacamuri. M-am familiarizat cu ea destul de repede si-am reusit sa-i invat intr-un timp relativ scurt programele si intrebuintarile acestora, chiar daca la inceput am trait cu impresi ca-mi va lua o vesnicie sa le invat pe toate.

Panoul de comanda pozitionat frontal este usor de accesat, are control electronic si-un mic display LCD, care iti pune la dispozitie minutele si secundele ramase pana la finalizarea programului in curs. Cele mai importante optiuni de spalare pe care le vei putea intalni la acest model sunt: program intensiv – recomandat pentru spalarea vaselor cu grad de murdarie ridicat, a oalelor care prezinta resturi de mancare lipite sau urme de arsura, rapid, auto, Bio/Eco si prespalare – inmuiere recomandata pentru a fi utilizata inainte de inceperea programului propriu-zis.

Desi nu mi-am imaginat ca viata mi se va schimba, trebuie sa recunosc faptul ca in prezent ma pot bucura de mai mult timp liber in timp ce masina de spalat vase incorporbila face in fiecare zi ceea ce mie nu-mi place – indeparteaza urmele de murdarie, curata si igienizeaza! Si daca momentan o privesti ca pe un moft, te asigur ca un astfel de aparat electrocasnic reprezinta o necesitate pe care multi oameni si-o pot permite in 2015, datorita preturilor accesibile pe care masinile le au!

La capitolul consum de apa si energie electrica, am sa-ti precizez numai lucruri bune, deoarece specialistii au desemnat-o ca fiind una dintre cele mai economice din aceasta gama, facand parte din clasa A++. Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26020 intregistreaza pe an un consum de 211 kw, ceea ce inseamna ca n-ai de ce sa-ti faci griji in privinta facturilor la energia electrica! Eu consider ca am facut cea mai buna alegere atunci cand am optat pentru achizitionarea ei, asadar, o recomand tuturor cu cea mai mare incredere! Raportul calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *