Beko DFN3933OX – masina de spalat vase dotata cu tehnologia AquaIntense

Masina de spalat vase Beko DFN3933OX mi-o doresc de foarta multa vreme, insa nu doar eu, ci si mama, sora si inca o prietena de-a mea! De ce am pus toate ochii tocmai pe ea? Ei bine, daca vei citi specificatiile tehnice, n-o sa-ti fie greu sa-ti dai seama: pentru ca este o masina moderna, cu tehnologie de ultima generatie, design elegant si capacitate mare de incarcare, bifand pe lista dotarilor cam tot ceea ce ti-ai putea dori de la un astfel de aparat electrocasnic!

Consider ca vasele murdare nu mai reprezinta in totalitate responsabilitatea femeilor, care fac destul dupa parerea mea – mancare, curatenie, spala rufe, calca si au grija si de copii, de aceea este nevoie de un ajutor de nadeje in bucatarie, pe care sa se poata baza la orice ora si indiferent de situatie. Si daca te gandesti bine, ti-o poti permite si tu, pentru ca pretul de achizitie al acesteia nu este exagerat, ci mai degraba decent verifica pretul, justificat prin intermediul functiilor, tehnologiilor si sistemelor de ultima generatie pe care masina le detine.

Beko DFN3933OX din lateral
Dintre toate masinile de spalat vase pe care le-am gasit online, Beko mi-a placut cel mai mult si mie, dar si cunostintelor mele. Este foarte incapatoare, are capacitate de incarcare 13 seturi, 9 programe si-o multime de functii si optiuni inteligente. 

Interiorul spatios acesteia ofera flexibilitate maxima in asezarea rafturilor si suporturilor, permitand o incarcare de pana la 13 seturi complete de vase, ceea ce inseamna ca este masina perfecta pentru orice familie numeroasa.

La activarea butonului “All in one” de pe panoul de control, aparatul electrocasnic isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare.

Programele pe care ti le pune la dispozitie sunt urmatoarele: intensiv – recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat, auto –  poate evalua in mod automat timpul si temperatura necesare spalarii, in functie de gradul de murdarire a vaselor, Bio/Eco, prespalare, Baby protect, Quick&Clean – asigura performante exceptionale la spalarea unui volum sporit de vase intr-un timp foarte scurt, doar 58 de minute si Extra Hygiene – distruge bacteriile si micro-organismele in proportie de 99,99%.

Masina este capabila sa detecteaza automat gradul de murdarie al vaselor murdare si sa adapteze in functie de acesta, resursele necesare pentru o spalare eficienta. In cazul in care nu ai suficient de multe vase pentru o incarcare completa de 13 seturi, aceasta iti permite sa speli chiar si asa, utilizand mai putina energie electrica, apa si sare, decat ar fi consumat pentru capacitatea maxima.

Modelul acesta este economic si foarte eficient, iar specialistii au considerat ca merita sa fie incadrat in clasa A+++, deoarece consuma foarte putine resurse: 234 kw/an si 2800 litri apa/an. Masinile echipate cu sistem patentat „Effective Drying” ofera o functionare la parametrii de eficienta energetica maxima, sporind totodata performantele la uscare. Beko este dotata cu 4 rafturi in setrtarul superior, suport special pentru pahare, cos pentru tacamuri si accesoriu sustinere tava.

Tehnologia inovativa a masinilor prevazute cu motor ProSmart Inverter prezinta optiunea de functionare rapida Fast+,  care reduce semnificativ durata de spalare. Aceasta functie creste temperatura de spalare, reduce consumul de apa si ajusteaza presiunea, rezultand astfel un program mai scurt cu pana la 50%. De asemenea, o alta tehnologie inteligenta este si AquaFlexTM, care ajusteaza presiunea apei la nivelul cosului superior, respectiv a cosului inferior, asigurand cele mai bune performante de spalare pentru toate tipurile de vase, inclusiv a celor din material plastic. Vasele cu un grad de murdarie mai ridicat, pozitionate in cosul inferior sunt spalate cu o presiune a apei mai ridicata, in timp ce vasele mai fragile si  usor murdare sunt supuse unei presiuni mai reduse a apei, pe durata aceluiasi ciclu de spalare.

Desi are capacitate mare de incarcare, dimensiunile sale sunt cele obisnuite – 85 x 59 x 60 centimetri. O vei putea aseza cu usurinta in orice coltisor al casei, iar aceasta va infrumuseta incaperea, multumita designului modern cu care este prevazuta! Culoarea masinii de spalat vase Beko DFN3933OX este inox, una dintre cele mai frumoase nuante, care nu se murdareste la fiecare atingere si nici nu retine urmele amprentelor! Cei ce vor alege sa o achizitioneze nu vor fi dezamagiti, deoarece raportul calitate-pret al masinii este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *