Beko DFN28320W – masina de spalat vase economica, dotata cu 6 nivele de temperatura

Masina de spalat vase Beko DFN28320W nu este incorporabila, dar este eficienta, moderna si foarte spatioasa, capabila sa spele pana la 13 seturi de vase intr-un singur ciclu! Acest model face parte din cea mai noua serie lansata pe piata de producatorul turcesc, are 10 ani garantie pentru motor, pret foarte avantajos si o multime de functii si optiuni moderne, care transforma spalatul vaselor intr-o grija in minus pentru tine, ocupandu-se in totalitate automat de igienizarea si indepartarea urmelor de murdarie!

Daca te intereseaza sa o achizitionezi, o poti face online, deoarece are transportul asigurat pana la dimiciliul tau, iar livrarea se face rapid prin curierat, la orice adresa doresti tu verifica pretul actualizat! Masoara 85 x 59.8 x 60 centimetri, este alba, moderna, prevazuta cu panou de comanda electronic, display elegant LCD care afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului in curs de desfasurare, lumina interioara si cos special pentru tacamuri.

Beko DFN28320W din fata

Avand in vedere ca poate spala pana la 13 seturi de vase, aceasta este recomandata familiilor numeroase, dar si celor care obisnuiesc sa murdareasca multe farfurii la o masa. Un set de vase este format din urmatoarele piese: 1 x farfurie adanca, 1 x farfuri intinsa, 1 x farurie desert, 1 x cana/ceasca, 1 x pahar, 1 x cutit, 1 x lingura, 1 x furculita si 1 x lingurita desert. Asadar, daca vrei sa afli exact cate poti spala cu ajutorul acesteia, inmulteste fiecare articol cu 15 si apoi aduna-le!

Programele pe care aparatul electrocasnic ti le pune la dispozitie pentru indepartarea urmelor de murdarie, dar si mirosurilor neplacute, sunt urmatoarele: auto, intensiv – recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, urme de arsura sau mancare lipita, Eco 50, Fast+, mini 30, prespalare, Quick & Clean, SteamGloss – protectie pentru articolele din cristal si Glass Care 40°C – program special pentru pahare.

La capitolul functii si optiuni speciale, pe lista acesteia vei gasi: programare intarziata cu pana la 24 de ore, „All in one” – ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare, incarcare la jumatate – permite realizarea programului de spalare chiar si cu mai putine vase, intr-un mod economic si mult mai usor, Watersafe – siguranta impotriva scurgerilor si excesului de apa, garnitura antibacteriana si senzor pentru detectarea gradului de murdarie – adapteaza consumul de resurse in functie de nivelul de murdarie pe care vasele il prezinta.

In ceea ce priveste consumul, masina de spalat vase Beko DFN28320W reuseste sa se incadreze in categoria celor mai economice aparate electrocasnice, inregistrand anual 262 kwh (clasa de eficienta A++) si doar 1680 litri apa. O recomand cu toata increderea celor care doresc sa-si achizitioneze un astfel de aparat electrocasnic de mare ajutor in bucatarie, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *