Beko DFN05211W – cu indicator sare si senzor detectare automata grad murdarie

Nu mi-am imaginat niciodata ca pot vorbi si altfel despre spalatul vaselor murdare si ca acest tip de activitate de azi inainte nu va mai reprezenta o problema pentru mine si familia mea. Mi-am achizitionat de curand un nou aparat electrocasnic care intr-adevar face minuni, mai exact masina de spalat vase Beko DFN05211W cu capacitate mare de 12 seturi, 5 programe si 5 nivele de temperatura. Mi-a fost greu sa ma decid avand la dispozitie atat de multe modele, insa intr-un final am optat pentru acesta la recomandarea unui prieten care avea si el unul identic.

Cel mai greu mi-era sa indepartez murdaria si mirosurile neplacute dupa vasele in care am gatit si mancat cu totii, mai ales duminica atunci cand ne strangeam mai multi la noi acasa. Fiind satula sa fiu tot timpul doar eu cea care spala vasele, am inceput sa-mi indrept atentia catre achizitionarea unui astfel de aparat electrocasnic cu pret rezonabil verifica pretul, si-am gasit exact ceea ce aveam nevoie, masina Beko, perfecta pentru necesitatile mele!

Beko DFN05211W din fata

Aceasta este alba, moderna, cu dimensiuni ce masoara 85 x 59.8 x 60 centimetri, prevazuta cu panou de comanda pozitionat frontal si cosuri spatioase pentru vase si tacamuri. Recunosc faptul ca la inceput mi-a fost putin dificil sa o programez, insa pe parcurs am inceput sa ma familiarizez cu programele si optiunile sale, gratie manualului de utilizare ce contine instructiuni de mare ajutor.

Daca in urma cu cativa ani masina de spalat vase era vazuta drept un moft pe care si-l pot permite doar familiile instarite, iata ca astazi lucrurile nu mai stau exact la fel, iar modelele de genul acesta sunt acum accesibile oricui. Eu personal vad masina ca pe o necesitate, am mai mult timp liber si pentru alte activitati, in timp ce murdaria este indepartata automat cu ajutorul unui aparat electrocasnic modern.

Grila de programe contine optiuni de spalare pentru toate tipurile de murdarie, cum ar fi: intensiv – recomandat pentru a spala oalele, vasele si tavile cu grad ridicat de mudarie, urme de arsura sau resturi lipite de mancare, deoarece utilizeaza apa fierbinte si presiune ridicata, Bio/Eco – 50 grade Celsius, Clean & Shine,  Mini 30. Tot aici vei putea intalni optiuni de incarcare la jumatate, perfecta pentru momentele in care doresti sa speli mai putine vase. Aceasta are rolul de a adapta consumul de apa, sare si energie electrica in functie de cantitatea de vase din interiorul sau, reusind astfel sa economiseasca resurse considerabile, dar si timp.

Masina de spalat vase Beko DFN05211W face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca are un consum mic de energie electrica anual, 290 kw, iar cel de apa este de 12 litri/ciclul spalare. Avand in vedere pretul mic pe care aceasta il are, eficienta ridicata, dar si consumul redus, recomand cu incredere tuturor acest model performant, mentionandu-le celor interesati ca eu l-am achizitionat online de la magazinul eMAG – transport gratuit pana la domiciliu, garantia valabila 2 ani de zile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *