Beko DBKEN365X+, combina frigorifica cu sistem Active Dual Cooling

Daca te-ai saturat sa dezgheti periodic vechiul frigider si esti tentat sa-ti achizitionezi unul mai modern, incapator si accesibil ca pret, astazi iti propun sa-ti indrepti toata atentia catre combina frigorifica Beko DBKEN365X+ cu volum net total 318 litri. La prima vedere pare a fi un model obisnuit, insa reuseste sa se diferentieze de celelalte prin intermediul tehnologiei de ultima generatie pe care o detine,  functiilor moderne si  consumului sau mic, caracteristici importante de care orice utilizator ar trebui sa tina cont atunci cand intentioneaza sa-si cumpere un astfel de aparat electrocasnic.

Beko este o combina spatioasa, eficient compartimentata, prevazuta cu desing elegant, rafturi din sticla si iluminare interioara cu LED-uri. Din punctul meu de vedere, pretul este accesibil, mai ales daca optezi pentru achizitionarea acesteia de la magazinul online eMAG verifica pretul, cel care iti ofera transport gratuit pana la domiciliu, indiferent de localitatea in care te afli si garantie valabila 2 ani de zile.

Beko DBKEN365X deschisa

Combina frigorifica masoara 185.3 x 59.5 x 65 centimetri, este de culoare inox antiamprenta, iar pe partea exterioara a usii frigiderului se poate regasi afisajul electronic LCD, prin intermediul caruia vei putea seta temperaturile interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Cele doua manere orizontale integrate sunt acoperite cu un strat protector antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena.

Asa cum am precizat si la inceput, combina beneficiaza de sistem full NoFrost, ceea ce inseamna ca atat frigiderul, cat si congelatorul sunt racite cu ajutorul curentilor de aer distribuiti uniform in interior. Datorita acestuia nu va mai fi necesara dezghetarea periodica a celor doua compartimente, facilitand astfel curatarea si intretinerea interiorului. Alimentele isi vor pastra prospetimea si continutul nutritiv pe o perioada mai indelungata comparativ cu utilizarea aparatelor frigorifice obisnuite, iar consumul energetic va fi mai mic (clasa de eficienta A+, consum 336 kwh/an).

Frigiderul are in total 219 litri, 2 rafturi din sticla, compartiment pentru legume si fructe, suporturi pentru sticle si oua, functie de ionizare – neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute pentru a mentine un aer curat in interior, ventilator – aerul rece va fi distribuit uniform, asigurand astfel performante mai bune de racire, filtru anti-mirosuri din carbon – elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor si sistem Active Dual Cooling – asigura o racire cu 20% mai rapida, prevenind totodata amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific – racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor.

Congelatorul se regaseste in partea se jos a combinei, are in total volum net 99 litri, 3 compartimente in care pot fi congelate 5 kg/24 h, tava pentru gheata si functie de super-congelare. Avand in vedere faptul ca aparatul functioneaza cu un singur compresor, nivelul de zgomot al acestuia este scazut, lucru ce-ti permite sa-l asezi in orice incapere doresti, fara sa te deranjeze.

Combina frigorifica Beko DBKEN365X+ are raport calitate-pret excelent, o recomand cu incredere tuturor, mentionandu-le celor interesati s-o achizitioneze ca vor putea cel mai mic pret al acesteia la magazinul online eMAG! Transportul produsului este gratuit, iar garantia este de 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *