Beko BHIN 120 Slim – aer conditionat cu consum redus de energie si Kit instalare inclus

Nu mai este mult si temperaturile din termometre vor urca rapid spre 40 grade. Daca vrei ca vara lui 2016 sa nu te ia prin surprindere, astazi vin cu propunerea unui aparat de aer conditionat cu raport pret/calitate foarte bune. Este vorba despre Beko BHIN 120 Slim, un model aparut recent pe piata din Romania, capabil sa raceasca un apartament cu 3 camere, cu consum redus de energie si dimensiuni reduse pentru unitatea interioara. Recomand acest aparat pentru persoanele care isi doresc un aparat eficient, insa nu dispun de un buget foarte mare.

Eu am gasit cea mai buna oferta aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul precum si kitul de instalare. Asta inseamna ca dupa achizitionare nu trebuie decat sa il instalati. Pretul pentru montaj variaza in functie de firma si orasa. Din experienta personala acesta nu depaseste 300 lei. Recomand sa alegeti o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita (24 de luni). La exterior, atat unitatea interioara cat si cea exterioara, pastreaza acelasi design elegant si modern, intalnit in prezent la multe aparate de acest gen. Se incadreaza fara probleme in orice camera din locuinta dumneavoastra.

Beko BHIN 120 Slim unitate interioara

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, cei 12.000 BTU disponibili sunt suficienti pentru o casa cu maxim 3 camere. Desi discutam despre un aparat cu putere mare de racire, acesta este dotat cu un compresor tip Inverter, acesta fiind mai eficient, iar controlul temperaturii este mai precis, prevenind astfel fluctuatiile de temperatura si oferind un grad mai ridicat de confort, economisind astfel energie, in comparatie cu modelele conventionale. Conform specificatiilor acest model se incadreaza in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+, atunci cand il folositi pentru incalzirea locuintei.

In ambele situatii consumul este unul scazut, care nu va umfla factura la sfarsitul lunii. Ca orice aparat de aer conditionat, Beko BHIN 120 Slim dispune de urmatoarele functii: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, sleep/night si dezghetare. Nu voi mai discuta despre aceste functii pentru ca banuiesc ca toata lumea stie care este rolul acestora. O alta functie, este Dream Mode, care ajusteaza automat temperatura din camera. Fluxul de aer si temperatura sunt ajustate potrivit cu temperatura corpului din timpul somnului, iar aparatul se va opri automat la momentul setat.

De asemenea, pentru ca aerul ventilat de aparat sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau alte mirosuri neplacute, cei de la Beko au echipat acest model cu filtru Actifour – Filtru 4 in 1: 4 tipuri diferite de filtre sunt utilizate pentru a oferi un aer mai curat si mai multa prospetime. Beko BHIN 120 Slim este si foarte silentios, zgomotul produs de unitatea interna fiind unul variabil, insa maximul este de 5 decibeli.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Beko BHIN 120 Slim – aer conditionat cu consum redus de energie si Kit instalare inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *