Beko BHIN 090 Slim – aer conditionat cu 9000 BTU, potrivit pentru un apartament

Despre aparatele de aer conditionat marca Beko am mai discutat si in trecut, atunci cand aduceam la review modelul Beko BHIN 120 Slim, cu 12.000 BTU putere de racire/incalzire, potrivit pentru un apartament spatios cu maxim 4 camere. In articolul de astazi propunem un alt model din noua gama de aparate de aer conditionat marca Beko, mai exact modelul BHIN 090 Slim, cu putere de racire ceva mai mic, fiind recomandat pentru o locuinta cu maxim 3 camere.

Desi vine de la un producator cu renume si experienta in domeniu, acest aparat este unul accesibil, fiind in prezent printre cele mai ieftine modele cu putere de racire 12.000 BTU. Am gasit cea mai buna oferta aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul precum si kitul pentru montaj. Instalarea se plateste separat iar din experienta personala pretul acesteia este in jur de 300-350 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de instalare. Firma trebuie sa fie autorizata de catre producator, in caz contrar este posibil sa pierdeti garantia.

Beko BHIN 090 Slim

Recomand instalarea acestuia inaintea inceperii sezonului estival, pe perioada verii instalarea aparatelor de aer conditionat poate intarzia cu pana la maxim 2 saptamani. La capitolul aspect, Beko BHIN 090 Slim este un model cu design clasic, intalnit in prezent la majoritatea produselor din acest segment. Unitatea interioara este complet alba, avand pe centru un mic display tip LCD, unde veti gasi detalii cu privire la temperatura setata. Informatii detaliate legate de treapta de ventilare sau programul utilizat sunt disponibile doar pe display-ul LCD de pe telecomanda.

Avand o putere maxima de 9000 BTU, consumul de energie este unul scazut, conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+ atunci cand il folositi pentru incalzirea locuintei. In ambele cazuri consumul este unul foarte bun, nu va mari cu foarte mult factura la energia electrica. Acest lucru este datorat in mare parte compresorului tip Inverter, care are poate controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze la viteza redusa pentru a mentine temperatura dorita, economisind astfel energie, in comparatie cu modelele conventionale.

Compresorul tip Inverter nu doar ca economiseste energia, dar face aparatul mult mai silentios. Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute, acest model este dotat cu filtru Actifour (4 in 1), acesta se traduce prin 4 tipuri diferite de filtre utilizate pentru a oferi un aer mai curat si mai multa prospetime. Beko BHIN 090 Slim ramane un model accesibil, dotat cu functiile uzuale, intalnite la toate modelele din acest segment de pret: racire, incalzire, ventilare, dezumidificare, auto, timer si sleep/night mode. Practic toate functiile care sunt necesare unui aparat de aer conditionat.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *