Beko BDEU 180 Inverter – putere mare de racire cu consum redus de energie

Daca ai rezistat pana acum temperaturilor caniculare din timpul verii, poate ca anul acesta este timpul pentru un aparat de aer conditionat. Nu trebuie sa mai suporti temperaturile ridicate, un aparat de acest gen iti poate racori locuinta in cateva minute, fara sa iti mareasca costul facturii la energie. In prezent tehnologia a avansat considerabil, astfel ca modele precum Beko BDEU 180, desi dispun de o capacitate mare de energie, randamentul acestora este unul foarte bun, consumul fiind minim.

Daca esti interesat de acest model, cea mai buna oferta am gasit-o verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul precum si kitul de instalare. Dupa achizitionarea acestuia nu trebuie sa mai platesti decat instalarea aparatului. Din experienta personala pretul pentru instalare este undeva in jur de 350-450 lei, insa acesta poate varia in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Pentru a evita problemele legate garantie, recomand sa apelati la o firma autorizata atunci cand va decideti sa efectuati instalarea acestuia. Este recomandat sa cumparati aparatul din timp, in felul acesta veti putea avea aparatul functional chiar in sezonul estival.

Beko BDEU 180 unitate interioara

La exterior veti gasi un aparat de aer conditionat clasic, fiind similar ca si aspect cu ce intalnim la restul producatorilor din acest segment. Unitatea interioara este complet alba, aceasta fiind dotata cu un mic display LCD unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata. Mai multe informatii cu privire la programul utilizat, treapta de ventilare sau chiar temperatura, sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Pentru ca este un model cu putere mare de racire, recomand acest aparat doar pentru spatii largi sau locuinte cu pana la maxim 5 camere.

Cei 18.000 BTU/h fac acest aparat sa fie potrivit chiar si pentru spatii comerciale, desi este posibil ca randamentul acestuia sa nu mai fie acelasi iar consumul de energie sa creasca. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire, si in clasa de eficienta energetica A, atunci cand il veti folosi pentru incalzirea locuintei. In ambele situatii consumul de energie este unul foarte bun, care nu va creste costul facturii la energie cu foarte mult.

Consumul de energie redus este datorat in mare parte compresorului tip Inverter. Acesta nu doar ca reuseste sa reduca din consum dar face ca aparatul sa fie unul foarte silentios. De asemenea, compresorul marca „Highly” face posibila utilizarea aparatului chiar si atunci cand afara sunt temperaturi de pana la -15 grade, lucru imposibil pentru aparatele de aer conditionat clasice, fara Inverter. Legat de functii, Beko BDEU 180 Inverter este dotat cu functiile uzuale, intalnite la orice aparat de acest gen (racire/incalzire, ventilare, dezumodificare, auto, timer si sleep/night mode). Din dotarile acestuia nu lipseste nici filtrul Antibacterian, care asigura un aer curat, lipsit de bacterii sau mirosuri neplacute.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *