BaBylissPro 2512 – placa de creponat din gama profesionala

Daca te-ai saturat de coafurile clasice si-ti doresti una care sa iasa in evidenta si care sa fie in acelasi timp si foarte frumoasa, iti recomand placa de creponat profesionala BaBylissPro 2512, cu ajutorul careia vei putea obtine volum si un look de invidiat. Functioneaza la fel ca si cea pentru indreptat parul, insa aceasta onduleaza suvitele utilizand aerul cald, avand putere mare si temperatura ce poate ajunge pana la 200 grade Celsius.

In ultima vreme am observat ca tot mai multe doamne si domnisoare sunt interesate sa-si creponeze parul acasa, optand bineinteles pentru a face lucrul acesta acasa si nu la coafor, acolo unde pentru schimbarea de look sunt costuri mai mari. Si cum orice fata isi poate singura crepona parul chiar la ea acasa, recomand achizitionarea aparatului profesional de la magazinul online eMAG, acolo unde eu am gasit cel mai avantajos pret de pe piata verifica pretul.

BaBylissPro 2512 din fata

Odata ce-ai intrat in posesia lui iti vei putea aranja singura podoaba capilara, in cel mai scurt timp posibil. Ai nevoie de rabdare, putina indemanare si de placa BaBylissPro adresata stilistilor si saloanelor de coafura. Aceasta onduleaza in scurt timp si in diferite forme, constituind dispozitive versatile, cu portabilitate sporita, care utilizeaza tehnologii avansate pentru a nu-ti arde sau deteriora parul.

Din punctul meu de vedere, cea mai buna placa de creponat parul trebuie sa intruneasca o serie de calitati, sa-i permita utilizatoarei sa obtina rezultatele dorite in cele mai avantajoase conditii, sa nu deterioreze firul de par atunci cand il onduleaza la temperaturi inalte si de asemenea, sa lucreze eficient si rapid,  astfel incat zonele deja ondulate sa fie bine netezite, pentru a se obtine o coafura cu aspect profesional, indiferent unde este realizata aceasta.

Modelul despre care discutam astazi a fost creat pe baza unei tehnologii inovatoare ce permite ondularea parului dintr-o singura miscare, este prevazut cu placute netede care permit alunecarea cu usurinta, fara sa rupa firele de par, iti permite sa ii controlezi temperatura si sa sa il manevreze cu usurinta, gratie designului sau ergonomic.

Placa de creponat profesionala BaBylissPro 2512 are 5 trepte de temperatura, de la 120 la 200 grade Celsius, indicatir luminos, varf rece, microparticule de ceramica si titan si cablu de alimentare lung de 2.7 metri. Cu ajutorul ei vei putea obtine coafuri moderne chiar la tine acasa, asadar, daca esti interesata sa ti-o achizitionezi, ti-o recomand cu toata increderea, deoarece rezultatele vor fi uimitoare!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *