Asus ZenPad 10 Z300CL-1B011A – tableta de 10 inch cu specificatii si constructie premium

Tot din noua generatie ZenPad marca Asus aducem astazi la review o tableta cu display generos, performante peste medie si constructie premium. Z300CL-1B011A este recomandata celor care isi doresc un produs de calitate insa nu dispun de un buget foarte mare. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea exista si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost.

Din fabrica acest model vine cu Android v5.0 Lollipop, o versiune de Android stabila care functioneaza fara erori sau alte probleme de acest gen. De asemenea interfata ZenUI este usor modificata, pentru a va putea bucura de o experienta simpla, cu un aspect nou elegant care extinde spatiul alb pentru un design care se potriveste oricarui utilizator. Noua interfata este mai luminoasa, mai inteligenta, mai simpla si chiar mai frumoasa. Conform producatorului aceasta interfata are mai mult de 1.000 de caracteristici care imbunatatesc interfata standard a sistemului Android.

Asus ZenPad 10 Z300CL-1B011A din fata

Legat de aspect, Z300CL-1B011A este o tableta care arata foarte bine, asa cum ar trebui sa arate orice tableta din acest segment de pret. Este construita dintr-un plastic de calitate iar marginea acesteia este acoperita de metal (aluminiu), oferind un aspect inovator si tot in acelasi timp protejeaza si ecranul tabletei. Marginile tabletei sunt usor curbate, ceea ce face ca tableta sa nu alunece din palma. De asemenea, spatele este acoperit de un plastic cu finisaj mat care ofera o rezistenta marita impotriva zgarieturilor dar si a urmelor aparute dupa utilizare.

Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite la orice alta tableta de 10 inch, avand o greutate de 510 grame si o grosime care nu depaseste 8.9 milimetri. Sub carcasa este prezent un procesor Intel Atom Z3560, model dotat cu patru nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1800 MHz. Tot integrat pe procesor este prezent si chipsetul grafic Mali-450MP4, foarte bun pentru jocuri sau aplicatii multimedia. Cei 2GB de memorie RAM sunt suficienti atat pentru sistemul de operare cat si pentru restul de aplicatii instalate.

Pentru stocare cei 32GB ar trebui sa fie de ajuns pentru orice tip de utilizator, chiar daca o buna parte din acestia sunt ocupati de catre Android. Totusi, daca spatiul pentru stocare nu este suficienti puteti opta pentru un card MicroSD, acesta va poate asigura un plus de pana la maxim 64GB. Asus ZenPad 10 Z300CL-1B011A este dotata cu doua camere web, una frontala cu rezolutie de 2 megapixeli iar cealalta pe spate, cu rezolutie de 5 megapixeli. Ambele „scot” poze decente atata timp cat exista suficienta lumina.

Diagonala ecranului este de 10 inch iar rezolutia maxima este de 1280 x 800 pixeli. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. Este un display IPS, astfel ca unghiul de vizibilitate este extrem de bun. La internet se poate conecta atat prin WiFi cat si prin 3G/4G, pentru internet mobil trebuie sa aveti o cartela MicroSIM cu optiune de internet activa. Legat de autonomie, bateria poate asigura o functionare obisnuita (internet, filme sau jocuri) de pana la maxim 9 ore. Ca o concluzie la finalul acestui review, Z300CL-1B011A este o tableta care arata bine, buna pentru aplicatiile obisnuite, cu un pret mai mult decat decent.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *