Asus VivoTab 8 M81C-1A002W – tableta cu Windows 8.1 si display de 8 inch

Chiar daca tabletele cu Android sunt pe primul loc atunci cand vine vorba de alegerea cumparatorilor, din urma vin puternic si cele cu Windows 8.1. Acestea au avantajul unui sistem de operare deja cunoscut fiind mult mai usor de utilizat, mai ales de cei care folosesc Windows si pentru laptop sau desktop PC. Pretul nu difera de cele cu Android sau iOS, chiar daca de cele mai multe ori primesti bonus si Microsoft Office, editor pentru fisiere.

Modelul adus astazi la review este Asus VivoTab 8 M81C-1A002W, un model nou care poate fi cumparat online in aceasta perioada doar de la eMAG. Pretul acesteia este unul accesibil, mai ales daca ne raportam si la configuratia excelenta pentru actvitatile multimedia. Diagonala ecranului masoara 8 inci, fiind o marime potrivita pentru un device de acest gen. Personal cred ca cele de 10 inci sunt cam incomode iar cele de 7 inci prea mici. Display-ul folosit este unul tip IPS iar rezolutia maxima este de 1280 x 800 pixeli. Imaginile afisate sunt clare iar unghiul de vizibilitate este excelent.

Asus VivoTab 8 M81C-1A002W din fata

Aspectul acesteia este unul modern, arata foarte bine chiar daca nu putem spune ca este un model premium. Compacta si foarte usoara poate fi tinuta chiar si intr-o singura mana, chiar si o perioada indelungata. Este construita dintr-un plastic de calitate, spatele este usor textura, pentru o aderenta mai buna dar si pentru a rezista mai bine la uzura – amprentele si micile zgarieturi ce pot aparea in timp nu sunt vizibile precum la o tableta din plastic lucios.

Pe lateral sunt prezente butoanele pentru volum, butoanele pentru deschis/inchis precum si slotul pentru carduri MicroSD. Sub carcasa se ascunde un procesor performant model Z3745 cu patru nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1.8 GHz. Acesta impreuna cu cei 1GB de memorie RAM face ca sistemul de operare sa functioneze fluent, fara lag sau intreruperi. Acelasi lucru in pot spune si despre aplicatiile instalate, acestea nu se blocheaza si functioneaza fara probleme.

Spatiul de stocare pus la dispozitie de catre producator este de 32 GB insa o buna parte din acestia sunt ocupati de catre Windows. Daca nu va este indeajuns puteti opta oricand pentru un card MicroSD, acesta va poate extinde spatiul de stocare cu pana la maxim 64GB. La capitolul audio acesta este dotat cu 2 difuzoare stereo care se aud suficient de puternic si clar – la acest capitol nu cred ca mai este nevoie de un difuzor extern.

Camera foto din dotare este de 2 megapixeli, atat cea frontala cat si cea de pe spate. Nu are flash si nici focalizare deci nu trebuie sa va asteptati la poze foarte reusite, mai ales in conditii de iluminare scazuta. Asus VivoTab 8 M81C-1A002W se poate conecta la internet doar prin WiFi, nu dispune de slot pentru 3G. Bateria va poate asigura o autonomie de pana la maxim 8 ore de utilizare normala – internet, filme si muzica. Per total aceasta tableta este una reusita, fiind recomandata celor care vor o tableta pentru filme si web browsing.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Asus VivoTab 8 M81C-1A002W – tableta cu Windows 8.1 si display de 8 inch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *