Arielli 32 ES 1A – televizor cu design premium si pret accesibil

Despre Arielli am mai discutat intr-un articol anterior, atunci aduceam in prim plan un televizor din portofoliul acestui producator, excelent pentru persoanele cu buget limitat dar care isi doresc un produs de calitate cu specificatii tehnice potrivite pentru 2016. Astazi ajunge la review un alt televizor din oferta acestui producator, de aceasta data discutam despre un model cu design premium, perfect pentru cei care pun accent pe calitate si finisaje. Pentru cei care nu stiu Arielli este un producator chinez cu experienta in domeniul electronicelor.

Desi pe piata din Romania acest brand este oarecum NoName, produsele comercializate dispun de un raport pret/calitate excelent. Cea mai buna oferta pentru modelul 32 ES 1A am gasit-o aici vezi oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este cea standard, adica 24 de luni. Scos din cutie, acest televizor este unul care impresioneaza prin design-ul modern si elegant, intalnit de obicei doar la modelele mai scumpe de la producatori premium. Suportul pentru masa este din aluminiu iar rama din jurul ecranului este extrem de ingusta. Dispune de un design Slim, fiind un model subtire si foarte usor.

Arielli 32 ES 1A din fata

Nu face parte din categoria Smart, deci este un televizor usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este destul de mare, insa butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare reusesti sa le inveti asezarea. Raspunde bine la comenzi, nu trebuie sa apesi foarte tare. Meniul este disponibil in limba romana iar schimbarea posturilor TV se face aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Cu ajutorul unui suport compatibil VESA acesta se poate monta si pe perete. La capitolul audio, televizorul vine dotat cu un sistem stereo, format din doua difuzoare cu o putere de 10 wati. Calitatea audio este una foarte buna, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Se poate conecta si un sistem audio extern, fiind dotat cu iesire audio top jack si RCA.

Arielli 32 ES 1A are o diagonala de 80 centimetri, fiind perfect pentru o camera de apartament obisnuita. Rezolutia acestuia este de 1366 x 768 pixeli, adica HD. Cred ca rezolutia este suficienta, avand in vedere ca nu discutam despre un display cu diagonala foarte mare. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale, avand unghiul de vizibilitate extrem de bun. Conform producatorului consumul de energie este de 37 wati atunci cand functioneaza si numai 0.5 wati atunci cand este in standby.

La capitolul dotari acesta vine echipat cu tuner digital integrat DVB-T/DVB-C, util pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu utilizat. Nu lipseste nici playerul multimedia integrat, unul chiar de calitate, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *