Arielli 32 DN6 – televizor ieftin cu diagonala potrivita pentru apartament

Chiar daca numele Arielli nu-mi spune prea multe, raportul pret/calitate intalnit la produsele de la acest producator este unul excelent. De aceea, in articolul de astazi vom discuta despre un model lansat recent in Romania, excelent pentru persoanele cu buget limitat care isi doresc un produs de calitate cu marime potrivita pentru o camera de apartament. Arielli 32 DN6 este un televizor accesibil fara functii Smart, insa echipat cu functiile si dotarile necesare oricarui TV in anul 2016.

Cea mai buna oferta am gasit-o aici vezi oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Desi este un model ieftin, aspectul acestuia este elegant si modern, practic se incadreaza in standardele actuale, impus de marii producatori. Este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios care arata foarte bine dar care este mai greu de intretinut. Suportul pentru masa este format din doua picioruse, insa cu ajutorul unui suport compatibil VESA acesta se poate instala in cateva minute pe orice perete din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile sunt cele uzuale, avand o greutate de 6 kilograme si o grosime care nu depaseste 7 centimetri.

Arielli 32 DN6 din fata

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor Smart fac ca acest model sa fie unul usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este ceva mai mare decat una obisnuita, insa butoanele sunt aerisite iar cele uzuale sunt asezate intuitiv. Raspunde bine la comenzi, nu trebuie sa apesi foarte tare pentru preluare acestora. Posturile TV se schimba rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

La capitolul audio, televizorul este dotat cu un sistem stereo format din doua difuzoare cu o putere de maxim 10 wati. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. De asemenea televizorul este dotat cu iesire audio RCA si minijack, adica se poate conecta rapid la un sistem audio extern, pentru un sunet mai bun.

Diagonala de 80 centimetri este una potrivita pentru o camera obisnuita de apartament sau chiar si pentru ceva mai spatios decat atat. Rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, adica HD. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. Desi nu este un ecran IPS si unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun. Consumul de energie este unul scazut, conform producatorului acesta are un consum de numai 28 wati atunci cand functioneaza si 0.3 wati atunci cand este in standby.

Asa cum am precizat inca de la inceputul acestui review, Arielli 32 DN6 este un televizor pregatit pentru a receptiona posturile TV in format digital sau HD. Pentru acest lucru, televizorul este dotat cu tuner digital DVB-T/DVB-C. Nu lipseste nici playerul multimedia integrat, unul de calitate care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *