Argo SLIMMY – aer conditionat portabil perfect pentru spatii cu dimensiuni reduse!

In ultimii ani sezonul de vara a devenit tot mai greu de suportat fara un aparat de aer conditionat. Temperaturile au crescut simtitor iar discomfortul termic este prezent inca de la primele ore ale diminetii. Consider ca aparatul de aer conditionat nu mai poate fi considerat demult un moft, ci mai degraba o necesitate, fiind de nelipsit in aceasta perioada. Daca din varii motive nu puteti instala un aparat de aer conditionat clasic (cu unitate interioara si exterioara), atunci recomand un aparat de aer conditionat portabil.

Acesta nu are nevoie de instalare si se poate utiliza in orice camera doriti. Un model foarte interesant care mi-a atras atentia zilele trecute este Argo SLIMMY, model eficient energetic, capabil sa raceasca o locuinta cu pana la 2 camere. Se poate utiliza si pentru spatii mai largi, insa atunci randamentul acestuia va scadea iar consumul de energie va creste. Daca sunteti interesati de acest model, cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Acesta vine cu racord de evacuare aer cald provenit de la compresor, pe care va trebui sa il conectati si sa il scoateti in exterior, deci trebuie sa aveti in vedere acest lucru inainte de instalare.

Argo SLIMMY din lateral

Asa cum ii spune si numele, acesta este ideal pentru locuinte sau spatii tip office si poate fi instalat oriunde, gratie dimensiunii sale foarte reduse. Acesta este prevazut cu roti multidirectionale, astfel ca poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul, in functie de nevoile dumneavoastra. Un alt avantaj al acestui aparat este acela ca poate fi depozitat pe perioadele reci intr-o alta camera sau debara, fara sa mai ocupe spatiu in camera folosita. Legat de aparat, acesta este simplu ca si aspect, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta, fara sa „strice” in vreun fel aspectul acesteia.

In partea frontala este dotat cu un display LCD si cateva butoane care permit setarea acestuia. Informatii suplimentare cu privire la temperatura setata, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt disponibile pe ecranul de la telecomanda. Aceasta este destul de mica, insa este foarte practica, fiind usor de utilizat. Cei 9000 BTU sunt suficienti pentru racirea unei locuinte cu pana la 2 camere. Este incadrat in clasa de consum energetic A, avand un consum putin mai ridicat fata de un aparat de aer conditionat tip Split. In mare parte functiile disponibile sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor din aceasta categorie, deci nu voi mai detalia.

Pentru ca aerul ventilat de Argo SLIMMY sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii, acesta este dotat si cu filtru lavabil. Acesta se poate scoate si curata la jet de apa, ori de cate ori este nevoie. Tot pentru a previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, este prezenta si functia „X-FAN”, aceasta usuca schimbatorului de caldura dupa fiecare utilizare.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *