Arctic DFSA60A+ – masina de spalat vase economica si silentioasa

Daca ar fi sa numesc cateva aparate electrocasnic indispensabile, pe lista cu siguranta s-ar regasi si masina de spalat vase. N-am beneficiat dintotdeauna de ajutorul sau, insa m-am obisnuit cu ea, iar lipsa acesteia cred ca mi-ar ingreuna munca si automat nu m-as mai putea bucura de acelasi timp liber. Consider ca in ziua de astazi aproape orice familie isi poate permite una, iar daca nu stiti pe care s-o alegeti pentru a rezulta un raport calitate-pret bun, va recomand cu incredere masina de spalat vase Arctic DFSA60A+.

Nu este cea mai noua si nici cea mai sofisticata, dar poate fi considerata fara indoiala o masina eficienta, perfecta pentru a face fata cu brio unei cantitati semnificative de vase murdare. Are capacitate de incarcare de 12 seturi, 2 nivele de pulverizare a apei, sistem de uscare cu aer cald, tehnologide moderna si un pret foarte avantajos verifica pretul. Aceasta capacitate este ideala atat pentru mesele cu multi invitati, cat si pentru familiile numeroase. Un set complet de vesela este format din urmatoarele: farfurie pentru supa, farfurie pentru fel principal, farfurie pentru desert, un pahar, o cana sau ceasca si un set de tacamuri (cutit, furculita, lingura, lingura desert).

Arctic DFSA60A+ din fata

Multumita tehnologiei inteligente de incarcare la jumatate, masina este capabila sa adapteze timpul si cantitatea de resurse necesare in functie de cantitatea de vase din interiorul cuvei. Acest program optimizeaza ciclul de spalare chiar si atunci cand nu este incarcata complet. Poti opta pentru a incarca doar cosul superior sau doar pe cel inferior sau ambele daca este cazul. Astfel vei putea spala eficient chiar si atunci cand masina nu va fi complet plina!

Sunt convinsa ca ti-am trezit interesul pentru sistemul de uscare, nu-i asa? Ei bine, daca esti curios sa afli ce poate face acesta si cum functioneaza exact, iti aduc la cunostinta faptul ca sistemul permite uscarea perfecta a vaselor la sfarsitul ciclului de spalare. Foloseste curentii de aer cald distribuiti uniform, care actioneaza delicat si nu afecteaza suprafetele uscate. Asta inseamna ca dupa fiecare ciclu de spalare iti vei scoate vasele din masina curate si uscate, gata pentru a fi din nou folosite!

Programele de spalare pe care le vei intalni aici sunt urmatoarele: intensiv – recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, Bio/Eco, rapid – spala la o temperatura inalta ce ofera vase perfect curate in numai 58 de minute si prespalare – este recomandat pentru a indeparta resturile de mancare de pe vasele pastrate timp de cateva zile in masina, dar si pentru a indeparta mirosurile neplacute din interiorul cuvei.

Masina de spalat vase Arctic DFSA60A+ masoara 85 x 59.8 x 60 centimetri, este alba, silentioasa si foarte economica. Datorita consumului mic de resurse pe care aceasta il are – 4200 litri apa/an si 1.02 kwh/ciclu spalare, specialistii au incadrat-o in clasa de eficienta A+. In plus, aparatul electrocasnic se poate lauda si cu optiune de programare intarziata, sistem dedurizare apa – eliminda depunerile de calcar pentru a-i asigura o durata lunga de functionare si AquaProtect – sistem inteligente care intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei scurgeri accidentale sau in cazul in care debitul apei este prea mare. Avand in vedere toate aceste caracteristici, o recomand cu incredere tuturor, deoarece Arctic este o masina excelenta!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *