Arctic ANK366NFS+ , combina frigorifica NoFrost, economica si cu design modern

Daca esti in cautarea unui aparat frigorific si-ti doresti unul cu capacitate mare, care sa aiba sistem full NoFrost, sistem antibacterian si un pret destul de rezonabil, iti recomand noua combina frigorifica Arctic ANK366NFS+. Aceasta a fost lansata de curand pe piata din Romania, este un model 2015, dotat cu volum net total 321 litri, 2 compartimente foarte spatioase si bine compartimentate, compresor eficient si silentios si desigur, sistem NoFrost atat pentru frigider, cat si pentru congelator.

Prin urmare, daca ti-am tezit interesul si vrei sa afli mai multe detalii legate de magazinul de la care o poti achizitiona, dar si pretul, iti voi spune doar ca cea mai buna oferta o vei putea gasi online la magazinul eMAG verifica pretul, cel care iti ofera transport gratuit pana la domiciliu, indiferent de localitatea in care te afli, garantie 36 luni si posibilitatea de a extinde valabilitatea acesteia cu inca 1 an sau 2 contracost, optiune ce te ajuta sa-ti asiguri produsul cumparat mai mult timp.

Arctic ANK366NFS+ deschisa

Combina Arctic are design modern, culoare argintie, usi reversibile si afisaj elegant LCD cu display electronic prin intermediul caruia vei putea seta temperaturile dorite in cele doua compartimente ale sale, dar si functiile acesteia. Daca te gandesti deja unde s-o asezi, in ce coltisor al casei, trebuie sa stii ca dimensiunile sale masoara 201 x 59.5 x 60 centimetri, fiind destul de ok avand in vedere ca este o combina cu capacitate mare de incarcare.

In partea superioara vei putea gasi frigiderul, prevazut cu 3 rafturi ajustabile din sticla – iti permit sa folosesti spatiul in mod eficient, iar la nevoie le poti pozitiona la diferite niveluri, in functie de marimea si volumul recipientelor sau alimentelor, 4 suporturi pe usa, compartiment pentru fructe si legume, iluminare cu LED-uri – ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, garnitura antibacteriana – are rolul de a impiedica formarea mucegaiului, asigurand un mediu optim in compartimentul frigorific, EcoFresh – compartiment in care temperatura este mentinuta constanta la 0 grade Celsius.

Eco Dual Balance – previne amestecul mirosurilor dintre compartimente si deshidratarea alimentelor, umiditatea fiind mentiunta la un nivel dublu fata de sistemele traditionale No Frost si functia Vacanta/Holiday – asigura functionarea economica prin ajustarea temperaturii atunci cand frigiderul nu este utilizat, ceea ce inseamna ca vei putea lasa frigiderul porni chiar si cand nu esti acasa.

Congelatorul se regaseste putin mai jos de frigider, are in total volum net 90 litri, este impartit in 4 compartimente in care pot fi congelate 6 kg/24 h si este echipat cu tava pentru gheata, Multi Frost Zone – ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Asa cum ti-am mentionat si la inceput, ambele compartimente beneficiaza de sistem de racire NoFrost, ceea ce inseamna ca acestea nu produc gheata si implicit, nu necesita a fi dezghetate periodic. Datorita acestuia in interiorul combinei va fi mentinut un nivel optim de umiditate, consumul energetic va fi mai mic, iar curatarea se va realiza mai rapid si mai simplu, fiifn suficient doar sa stergi apartul frigorific cu o leveta usor umeda.

La final as mai avea de adugat clasa energetica din care combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ face parte, respectiv A+, dar si consumul sauintregistrat pe parcursul unui an de zile, 331 khw/an. Din punctul meu de vedere, raportul calitate-pret este excelent, acesta fiind in opinia mea, aparatul frigorific perfect pentru orice locuinta moderna! Il recomand tuturor cu cea mai mare incredere, combina chiar isi merita banii!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *