Arctic ANK366NF+ , combina frigorifica economica cu tehnologia NoFrost

De ceva timp cautam un frigider spatios in care sa pot depozita alimentele necesare intregii familii, insa in loc sa-mi cumpar doar un frigider am optat in cele din urma pentru combina frigorifica Arctic ANK366NF+, deoarece mi s-a parut a fi mai avantajoasa din toate punctele de vedere! Principalele motive pentru care am ales-o pe aceasta au fost urmatoarele: pretul accesibile, capacitatea mare de incarcare, atat in frigider, cat si in congelator, designul modern si consumul energetic mic.

In primul rand, trebuie sa stii ca Arctic beneficiaza de sistem full NoFrost, ceea ce inseamna ca niciodata nu va fi necesar sa dezgheti combina, deoarece ea nu produce gheata in niciunul dintre cele doua compartimente ale sale. Fara gheata, curatarea se va realiza mult mai rapid si mai usor, fiind suficient doar sa-i stergi interiorul cu ajutorul unei lavete umede, in timp ce rafturile si sertarele pot fi spalate sub jetul de apa. Un alt atu al acestui sistem revolutionar este acela ca reduse semnificativ consumul energetica, dovada in acest caz fiind clasa de eficienta A+ si consum de doar 331 kwh/an.

Arctic ANK366NF+ deschisa

Pretul cel mai mic al acestei minunate bijuterii eu l-am gasit online la eMAG verifica pretul, magazinul pe care ti-l recomand cu incredere si tie, deoarece este serios, livreaza comenzile rapid, uneori chiar a 2-a zi, iar costul transportul este gratuit indiferent de localitatea in care te afli. Combina despre care m-am hotarat sa-ti vorbesc astazi are volum net total mare – 321 litri, face parte din cea mai noua serie de aparate electrocasnice Arctic, este fabricata in 2015 si functioneaza cu un singur compresor foarte silentios, pe care aproape ca nici nu-l vei auzi pe tot parcursul functionarii sale.

In cazul in care te-am facut curios si doresti sa afli mai multe detalii, in randurile de mai jos urmeaza sa-ti prezint cele mai importante caracteristici ale sale. Frigiderul are volum net total 231 litri, 3 rafaturi elegante ajustabile din sticla, 4 suporturi pe usa, compartiment pentru fructe si legume, iluminare interioata cu LED-uri, sistem antibacterian – are rolul de mentine prospetimea si a impiedica aparitia mucagaiului, a bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

Compartimentul EcoFres pastreaza aceeasi temperatura tot timpul la 0 grade Celsius, EcoBreeze – prelungeste timpul de conservare a alimentelor prin distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii si reglarea lor, dupa deschiderea usii, EcoDualBalance – previne amestecul mirosurilor dintre compartimente si deshidratarea alimentelor, umiditatea fiind mentiunta la un nivel ridicat si nu in ultimul rand functie Holiday – asigura functionarea economica prin ajustarea temperaturii, atunci cand frigiderul nu este utilizat.

Nici congelatorul nu se lasa mai prejos, acesta avand si el capacitate marisoara de incarcare – 90 litri, 4 compartimente in care pot fi congelate 4 kg/24 h, tava pentru gheata si functie de super-congelare. Asa cum ti-am mentionat si la inceputul acestui articol, atat frigiderul cat si coneglatorul beneficiaza de sistem de racire NoFrost, adica fara gheata! Temperaturile din cele doua compartimente ale combinei pot fi setate prin intermediul dispplay-ului electronic regasit in partea superioara, acolo unde vei gasi afisate toate informatiile de care ai nevoie.

Foarte importante de cunoscut sunt si dimensiunile sale 201 x 59.5 x 60 centimetri, pentru a vedea daca aceasta poate fi sau nu integrata in locuinta ta. Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun, multitudinea functiilor moderne, a designului frumos si a consumului scazut de electricitate, eu personal consider ca aceasta combina frigorifica Arctic ANK366NF+, merita a fi achizitionata! Sunt convinsa ca cei ce o vor alege vor fi 100% multumiti de performantele sale, asa cum si eu sunt in momentul de fata, motiv pentru care o recomand tuturor cu incredere!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *