Arctic ANK356-4+, combina frigorifica cu compartiment de mari dimensiuni al congelatorului

Combina frigorifica Arctic ANK356-4+ este ideala pentru familiile care au nevoie de mai mult spatiu de depozitare, atat in figider, cat si in congelator. Pretul sau accesibil, consumul redus de energie electrica si functiile moderne sunt principalele caracteristici pentru care aceasta merita a fi achizitionata, fiind nu doar o combina eficienta, ci si foarte frumoasa si eleganta. Desi la exterior pastreaza tiparul clasic, alba, cu manere verticale si usi cu deschidere standard, in interior situatia sta putin diferit, deoarece rafturile din sarma de la modelele obisnuite au fost astazi inlocuite cu cele din sticla, mult mai elegante si mai rezistente.

Aparatul frigorific masoara 201 x 59.5 x 60 centimetri, are volum net total 331 litri, un singur compresor cu autonomie de 18 ore si un pret foarte avantajos verifica pretul. Daca ar fi sa aleg intre frigider si congelator separat si combina Arctic, cu siguranta as alege-o pe cea din urma, deoarece in acest mod as reusi sa economisesc spatiu, bani dar si energie electrica. Aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A+ si are un consum redus pe an, 297 kwh/an, ceea ce inseamna implicit facturi semnificativ mai mici.

Arctic ANK356-4 deschisa

Nu m-as fi asteptat niciodata sa gasesc la un model ieftin sistem antibacterian, insa Arctic il detine. El este format dintr-o garnitura ce se regaseste de jur imprejurul usilor, rolul sau fiind acela de a preveni aparitia bacteriilor, a mucegaiului si a mirosurilor neplacute in cele doua compartimente. Datorita aditivilor special pe care garnitura ii contine, mancarurile tale preferate vor putea fi pastrate in conditii optime, beneficiind de o igiena perfecta!

Frigiderul se regaseste la fel ca la oricare alt model in partea superioara, are volum net total 205 litri, 3 rafturi din sticla, compartiment pentru legume si fructe si 4 suporturi pe usa pentru oua si sticle. Rafturile elegante din sticla sunt ajustabile, astfel incat tu sa le poti folosi eficient in functie de necesitati si au capacitatea de a mentine 20 de kg pe fiecare dintre cele 3. Tot aici vei intalni 2 cutii Garden Fresh, ideale pentru a depozita legume si fructe de marimi XXL si sistem de dezghetare automat.

Congelatorul beneficiaza de volum net total mare, 126 litri, 4 compartimente foarte spatioase in care por fi congelate pana la 6 kg/24 h, compartiment de mari dimensiuni – Fast Freeze XL Zone –  ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Datorita nivelului redus de zgomot pe care combina il are, aceasta poate fi asezata in orice coltisor al casei, fara sa existe riscul de a te deranja unicul sau compresor.

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun, eu personal recomand tuturor cu incredere combina frigorifica Arctic ANK356-4+, mentionandu-le celor interesati ca o pot achizitiona online de la eMAG chiar astazi daca isi doresc ca aceasta sa ajunga la ei acasa in doar 24 de ore! Transportul este gratuit, iar garantia produsului valabila 3 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *