Arctic AKM346NFS+ – combina frigorifica cu consum redus de energie si pret accesibil!

Daca as pusa in situatia de a-mi achizitiona un nou aparat frigirific, insa cu un buget destul de restrans, cu siguranta as opta pentru combina frigorifica Arctic AKM346NFS+, moderna, frumoasa si foarte eficienta, care promite sa satisfaca toate nevoile unei familii numeroase. Aceasta masoara 185.3 x 59.5 x 60 centimetri, are volum net total 287 litri, 2 compartimente foarte spatioase, si-o multime de functii si tehnologii moderne, care au rolul de a pastra alimentele in cele mai bune conditii, asigurand totodata o igiena corespunzatoare in interior.

In primul rand trebuie sa stii ca Arctic se afla pe lista aparatelor frigorifice dotate cu sistem de racire full NoFrost, asadar, daca aveai vreun dubiu in aceasta privinta, acum n-ai de ce sa-ti mai faci griji. Datorita prezentei sale, racirea celor doua compartimente se realizeaza in mod eficient cu ajutorul curentilor de aer rece distribuiti uniform, iar combina nu va avea niciodata nevoie sa fie dezghetata, deoarece nu produce gheata! De asemenea, sistemul NoFrost isi pune amprenta si asupra consumului energetic, specialistii demonstrand ca toate aparatele prevazute cu o astfel de tehnologie moderna au un consum mai mic decat cele obisnuite si implicit costuri mai mici la facturile de curent electric – clasa de eficienta A+, consum 318 kwh/an.

Arctic AKM346NFS+ deschisa

Combina poate fi achizitionata cu un pret foarte avantajos verifica pretul, la care sunt convinsa ca nu te-ai fi asteptat avand in vedere multitudinea dotarilor sale! Aceasta beneficiaza de sistem antibacterian – are rolul de a impiedica aparitia mucegaiului, a bacteriilor si a mirosurilor neplacute in interiorul frigiderului, protejand astfel alimentele, iluminare cu LED-uri – mai puternica decat cea obisnuita, degaja mai putina caldura, sistem de avertizare EcoBuzz – avertizeaza sonor in cazul neichiderii sau inchiderii incorecte a usii, EcoBreeze – sistem de tip Multiflow, care prelungeste timpul de conservare a alimentelor prin distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii si reglarea lor dupa deschiderea usii si MultifrostZone – zona compartimentata a congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida.


Frigiderul poate fi regasit in partea superioara a combinei Arctic, are in total volum net 197 litri, 3 rafturi din sticla, 3 suporturi pe usa, compartiment pentru legume si fructe, compartiment EcoFresh in care temperatura este mentinuta constant la 0 grade Celsius, perfect pentru lactate sau carne si termostat reglabil. Putin mai jos de acesta poate fi localizat si congelatorul cu volum net total 90 litri, 3 compartimente in care pot fi congelate 5 kg/24 h si tava pentru gheata.

Si daca ti-ai facut deja o parere in ceea ce priveste interiorul acesteia, trebuie sa-ti mentionez acum si cateva aspecte importante legate de design. Desigur, poti observa ca este o combina frumoasa si din poze, de culoare argintie, cu manere verticale si deschidrea usilor spre partea dreapta. Mie-mi place foarte mult cum arata, sunt incantata de interiorul sau elegant, dar si de consumul mic care se datoreaza unicului compresor pe care il are in dotare si sistemului inteligent NoFrost! Recomand cu incredere tuturor combina frigorifica Arctic AKM346NFS+, raportul calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *