Arctic AKLM376NF+, combina frigorifica cu sistem de racire Eco Frost Free

Cine a zis ca nu ne putem cumpara cu un pret decent o combina frigorifica spatioasa, eficienta si moderna? Eu chiar am facut lucrul acesta in urma cu o saptamana, mi-am ales combina frigorifica Arctic AKLM376NF+ si sunt foarte multumita de raportul calitate-pret, pentru ca am reusit sa gasesc un aparat electrocasnic frumos, prevazut cu volum net total mare – 318 litri, sistem full NoFrost si interior modern cu rafturi elegante din sticla!

Am platit mai putini bani decat m-as fi asteptat, deoarece am gasit un pret avantajos al acesteia la magazinul online eMAG verifica pretul, iar transportul sau a fost gratuit pana la domiciliu, produsul fiindu-mi livrat chiar a doua zi! Arctic este o combina careia nu-i lipseste nimic, designul si functiile moderne reprezentand principalele sale caracteristici care m-au facut s-o aleg pe aceasta din multitudinea de modele cu NoFrost.

Sistemul de racire NoFrost a fost primordial, nu mi-as fi cumparat in 2015 un aparat frigorific care sa nu aiba si aceasta tehnologie, deoarece eu personal o consider foarte importanta. Prezenta sistemul NoFrost faciliteaza curatarea, datorita acestuia in interior nu voi intalni niciodata gheata, iar consumul energetic este considerabil mai mic comparativ cu a altor modele fara NoFrost. Racirea se bazeaza pe distribuirea uniforma a curentilor de aer rece, de unde rezulta conditii optime pentru pastrarea alimentelor chiar si o lunga perioada de timp.

Arctic AKLM376NF deschisa

Arctic se poate lauda cu un frigider mare, care are volum net total 219 litri, 3 rafturi ajustabile din sticla, compartiment pentru legume si fructe, suporturi pentru oua si sticle pe usa si garnitura antibacteriana, care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului, asigurand un mediu optim in compartimentul frigorific, protejand astfel alimentele. De asemenea, tot in frigider poate fi intalnit si compartimentul EcoFresh, loc in care temperatura este mentinuta tot timpul la 0 grade Celsius. Aici pot fi pastrate alimentele usor perisabile, carnea cruda si pestele, fara ca mirosul sa se imprastie in restul frigiderului. Congelatorul beneficiaza de 3 compartimente in care pot fi introduse 5 kg/24 h, tava pentru gheata si functie de super-congelare. Acesta are in total volum de 99 litri, suficient de spatios chiar si pentru o familie numeroasa. Sistemul de racire Eco Frost Free mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer, previne formarea ghetii si-ti ofera un plus de confort, deoarece nu va fi nevoie sa dezgheti congelatorul periodic.

Tot aici am intalnit si sistemul de racire multiflow pe baza de curenti de aer ventilati, care are rolul de a distribui uniform temperatura si umiditatea, restabilind rapid temperatura interioara dupa deschiderea usii. Prin intermediul functiei Eco Dual Balance, mirosurile alimentelor in cele doua compartimente nu se mai amesteca, iar umiditatea este pastrata la un nivel dublu fata de sistemul traditional No Frost, prevenind astfel deshidratarea alimentelor.

Combina frigorifica Arctic AKLM376NF+ masoara 185.3 x 59.5 x 65 centimetri, este alba, functioneaza cu un singur compresor eficient si silentios si are o autonomie de 20 de ore. Aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A+, intregistrand anual un consum de 336 kwh/an. Din punctul meu de vedere, Arctic isi merita banii si sunt convinsa ca toti cei care vor alege s-o achizitioneze vor fi multumiti de performantele sale inalte, dar si de pretul mic al acesteia! O recomand cu incredere, mentionand ca produsul beneficiaza de 2 ani garantie!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *