Arctic AK1M406NFS+, combina frigorifica NoFrost cu compartiment temperatura in jurul a 0°C

Daca de la o combina frigorifica iti doresti capacitate mare de incarcare, sistem de racire full NoFrost si-un pret foarte bun de achizitie, atunci sunt convinsa c-o sa-ti placa modelul pe care ti-l prezint eu astazi. Este vorba de combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+, dotata cu volum net total mare – 256 litri, design modern, culoare argintiu si dimensiuni ce masoara 201 x 59.5 x 60 centimetri. Daca la prima vedere am fost atrasa de desingul sau elegant, mai apoi am fost incantata si de functiile pe care aceasta le detine, dar si de consumul energetic scazut.

Arctic face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistreaza anual un consum de 351 kw si poate fi numita una dintre cele mai eficiente combina frigorifice. Cel mai mic pret al sau eu l-am gasit online la magazinul eMAG verifica pretul, asadar, daca esti interesat s-o achizitionezi iti recomand cu incredere s-o comanzi de aici, deoarece vei putea beneficia nu doar de cel mai avantajos pret, ci si de transport gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli. Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

Arctic AK1M406NFS+ deschisa

Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre ele, prevenind deshidratarea. Fiind dotata cu sistem full NoFrost, niciunul dintre cele doua compartimente ale sale nu necesitadezghetare periodica, deoarece combina nu produce gheata! Datorita prezentei acestei tehnologii moderne, interiorul va putea fi curatat cu usurinta, iar consumul energetic va fi considerabil mai mic in comparatie cu cel al unui aparat frigorific normal.

Ca oricare alt model clasic, Arctic este compartimentat astfel: in partea de sus frigiderul cu volum net total 257 litri, 4 rafturi elegante din sticla, compartiment pentru fructe si legume, 4 suporturi pe usa, compartiment Fresh Maxi in care temperatura este mentinuta constant in jurul valorii de 0 grade Celsius si termostat ajustabil, iar putin mai jos de acesta se regaseste congelatorul, prevazut si el cu volum mare de 99 litri in care pot fi congelate 5 kg/ 24 h si tava pentru gheata.

Combina se poate lauda cu sistem antibacterian – are rolul de a impiedica aparitia mucegaiului, a bacteriilor si a mirosurilor neplacute prin intermediul unei garnituri care contine aditivi speciali, iluminare interioara economica cu LED-uri – lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, sistem EcoBuzz – avertizeaza sonor in cazul neichiderii sau inchiderii incorecte a usii, rafturi ajustabile pentru folosirea eficienta a spatiului din frigider si extra volum – iti ofera un volum extins pentru depozitarea si pastrarea alimentelor, desi aparatul frigorific are dimensiuni normale.

Avand in vedere ca aici am gasit doar plus-uri si nici macar un lucru care sa ma nemultumeasca, eu personal consider ca cei ce vor alege sa cumpere combina frigorifica Arctic AK1M406NFS+ vor face cea mai buna alegere! Este silentioasa, are autonomie mare de 20 de ore, design modern si un pret foarte bun, asadar, ai toate motivele s-o cumperi in cazul in care ai nevoie de un astfel de aparat electrocasnic eficient!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *