Arctic AK1M406NF+, combina frigorifica FullNoFrost cu extra volum

Combina frigorifica Arctic AK1M406NF+ face parte din noua generatie de aparate frigorifice, a fost fabricata chiar in 2015 si reprezinta o solutie buna in cazul in care iti doresti un frigider cu capacitate mare de incarcare si un congelator eficient compartimentat. Aceasta are in total volum net 356 litri, functioneaza cu un singur compresor foarte economic si silentios, masoara 201 x 59.5 x 60 centimetri si este de culoare alb in totalitate.

Desi momentan nu am nevoie de un alt aparat frigorific, cu siguranta l-as alege pe cel Arctic daca as fi pusa in situatia aceasta, deoarece are cel mai bun raport calitate-pret verifica pretul. Daca nu esti foarte pretentios, iar prioritatea numarul unu este aceea de a-ti achizitiona o combina incapatoare, dotata cu spatiu mare de depozitare in ambele sale compartimente, exista toate sansele ca ea sa-ti placa, deoarece indeplineste aceasta conditie importanta.

Arctic AK1M406NF+ deschisa

M-a suprins placut sa aflu ca desi este o combina frigorifica ieftina, aceasta beneficiaza de sistem full NoFrost, care are rolul de a raci interiorul cu ajutorul curentilor de aer rece. Datorita prezentei tehnologiei moderne NoFrost, aparatul frigorific nu produce gheata, consuma mai putina energie electrica (351 kwh/an) si are o durata mai mare de viata.

Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional, Air Flow Dual Tech, mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. Curatarea si igienizarea interiorului se poate realiza mult mai usor decat la combinele obisnuite, deoarece Arctic nu produce gheata!

Frigiderul se regaseste in partea superioara, are in total 257 litri, 4 rafturi din sticla securizata ce pot fi reglabile pe inaltime, astfel incat tu sa ai loc pentru orice tip de recipient, 4 suporturi pe usa pentru oua si sticle, compartiment pentru fructe si legume, iluminare interioara si termostat reglabil. Congelatorul se poate lauda si el cu volum mare – 99 litri, 3 compartimente spatioase in care pot fi introduse 5 kg/24 h, tava pentru gheata si Fresh Max – compartiment cu temperatura in jurul a 0 grade Celsius, pentru produse perisabile precum carnea cruda sau lactatele si care asigura decongelarea alimentelor in conditii optime.

Si pentru ca toate combinele Arctic beneficiaza de sistem de avertizare usa deschisa si aceasta are in dotare EcoBuzz – te avertizeaza sonor in cazul neichiderii sau inchiderii incorecte a usii, garnitura antibacteriana – contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor, mucegaiului si mirosurilor neplacute, pentru a pastra in siguranta alimentele si sistem Eco Led – lumina mai puternica in interior, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic.

Acestea fiind spuse, te las acum sa-ti arunci privirea asupra pozelor, care definesc cel mai bine combina frigorifica Arctic AK1M406NF+. O recomand cu incredere tuturor, deoarece consider ca isi merita din plin acesti bani. Produsul beneficiaza de transport gratuit si garantie valabila 3 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *