Arctic AED8000A+++ masina de spalat rufe ieftina, dotata cu tehnologia Smart Sensors

Desi impresia mea despre electrocasnicele Arctic era ca sunt ieftine si de calitate medie, iata ca astazi am convingerea ca lucrurile nu stau chiar asa si ca multe dintre noile produse fabricate de acest producator romanesc, pot fi considerate excelente din toate punctele de vedere! Masina de spalat rufe Arctic AED8000A+++ cu incarcare frontala, concureaza serios cu modelele de top, cum ar fi Whirlpool, Bosch sau Beko, cu mentiunea ca pretul sau este mult mai avantajos.

Cea despre care discutam astazi este destinata familiilor numeroase, deoarece are capacitate mare de incarcare de 8 kg, insa si celor care obisnuiesc sa spele mult si des. Multumita cuvei cu capacitate mare, aceasta iti ofera posibilitatea de a spala mai multe rufe intr-un singur ciclu, dar si articole voluminoase, cum ar fi: cuverturi, pilote sau paturi. Masina are viteza de centrifugare de 1000 rotatii pe minut, o gama variata de programe, design S-shape cu dimensiuni reduse – 84 x 60 x 55 centimetri si un pret foarte accesibile pe care sunt convinsa ca oricine si-l poate permite. In plus, daca alegi sa o achizitionezi de aici verifica pretul, magazinul ii asigura transportul gratuit pana la domiciliul tau si garantie valabila 2 ani de zile.

Arctic AED8000A+++ din fataArctic AED8000A+++ din fata

La prima vedere nu pare a fi cea mai moderna masina de spalat rufe, insa chiar aceasta chiar tine pasul cu tehnologia de ultima generatie, pentru ca se poate lauda cu desig special al peretilor laterali, care au rolul de a reduce nivelul de vibratii din timpul spalarii. Astfel, indiferent de programul ales, Arctic iti va asigura un minim de zgomot si un maxim de eficienta! Un alt atu al sau il reprezinta tehnologia Smart Sensors, care asigura un consum optim de resurse la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali.

Cu functioneaza Smart Sensors? Ei bine, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare sunt reglate in mod automat in functi de nivelul de incarcare al acesteia, astfel incat rezultatele sa fie excelente la finalul programului. Arctic adapteaza cantitatea de apa, timpul, dar si detergenul necesar unei spalari eficiente, pentru ca tu sa te poti bucura de rufe curate si igienizate la fiecare ciclu de spalare.

Cele mai importante programe pe care ti le pune la dispozitie sunt urmatoarele: rapid – dureaza doar 14 minute, mix, prespalare, sintetice, sport, bumbac, lana, extra-clatire, spalare manuala, delicate, clatire, stoarcere + evacuare, culori inchise, camasi si antialergic, adica un programs special recomandat spalarii hainelor persoanelor cu pielea sensibila, deoarece utilizeaza cicluri suplimentare de clatire, astfel incat sa inlature complet detergentul din tesaturi pentru a preveni o eventuala alergie.

In cazul in care nu ai un program stabil si esti plecat mai tot timpul de acasa, poti opta pentru amanare incepere program, care permite programarea spalarii intr-un interval de 24 de ore. Astfel, tu vei putea decide intotdeauna cand va incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitatea acestuia sau daca esti sau nu acasa la momentul respectiv. Daca doresti sa fii sigur ca cei mici n-or sa-i deregleze setarile, ai la dispozitie optiunea de siguranta impotriva copiilor, care blocheaza panoul de comanda si usa. Astfel, copiii tai se vor putea juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent.

Arctic este o masina foarte silentiosa, iar lucrul acesta se datoreaza sistemului electronic de control al balansului, care distribuie uniform rufele in interiorul tamburului, diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii. Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600 de rotatii pe minut, valoarea maxima atingand 1000 de rotatii.

In ceea ce priveste consumul de energie, masina de spalat rufe Arctic AED8000A+++ se poate lauda cu performante ridicate, deoarece inregistreaza 1.07 kwh in program standard, fiind incadrata in clasa A+++. Consumul de apa este de asemenea mic, ajungand la 11000 litri/an. AVand in vedere toate acestea, dar si rezultatele pe care le ofera, eu personal consider ca raportul sau calitate-pret este excelent, iar o astfel de oferta nu trebuie ratata! Daca iti place si doresti sa intri in posesia ei, ti-o recomand cu toata increderea si sunt convinsa ca nu o sa regreti alegerea facuta!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *