Arctic AED6240A++ masina de spalat rufe ieftina dotata cu sistem electronic de control al balansului

Masina de spalat rufe este cu siguranta aparatul electrocasnic fara de care nu ti-ai putea desfasura la fel treburile gospodaresti. Chiar daca nu am fost obisnuiti sa avem dintotdeauna astfel de ajutoare complet automatizate, astazi nu cred ca ne-am putea descurca la fel de bine fara ele. Practic, acestea fac totul, iar noi doar apasam pe buton si asteptam apoi sa scoatem hainele curate si igienizate, fara a depunde niciun pic de efort! Iti prezint in randurile ce urmeaza, noua masina de spalat rufe Arctic AED6240A++ cu incarcare frontala, ideala in orice locuinta moderna!

Este alba, SLIM, masoara 84 x 60 x 42.5 centimetri, are capacitate de incarcare 6 kg, viteza de centrifugare 1200 rotatii pe minut, 15 programe si un pret foarte avantajos, mult mai mic decat ti-ai putea imagina verifica oferta actuala. Desi este o masina ieftina, aceasta se poate lauda cu design special al peretilor laterali, S-Shape, care reduce semnificativ nivelul de vibratii din timpul spalarii. Astfel, indiferent de programul ales, va functiona silentios, fara vibratii si fara zgomot in timpul centrifugarii!

Arctic AED6240A++ din fata

Nu m-as fi asteptat niciodata sa gasesc aici atat de multe optiuni inteligente, insa se pare ca acest nou model reuseste sa impresioneze prin tehnologiile si sistemele sale de ultima generatie, care au rolul de a oferi cele mai bune rezultate, consum mic de resurse, flexibilitate in alegerea timpului de spalare si eficienta maxima. Sistemul Flow Control pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii, astfel incat acesta sa fie dispersat exact atunci cand este nevoie!

Eco Dose asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. De asemenea, printre dotarile sale vei gasi si tehnologia Smart Sensors, cea care are grija sa imbunatateasca consumul prin intermediul celor 4 senzori inteligenti.

In acest mod, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii de spalat rufe. Cele mai importante programe disponibile in grila sa, sunt urmatoarele: bumbac, lana, sintetice, consum redus de energie, mix – permite spalarea in acelasi timp a articolelor din bumbac sau materiale sintetice, de aceeasi culoare, spalare manuala – program de spalare delicata, dedicat hainelor care nu se spala in masina de spalat in mod obisnuit, sport, rapid 14 minute – cel mai scurt program de spalare, destinat unui volum mic de rufe cu un grad redus de murdarie, extra-clatire, prespalare, culoari inchise, camasi – program dedicat camasilor din bumbac, articolelor din materiale sintetice sau combinate, stoarcere + evacuare – adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si ajuta la evacuarea completa a apei din masina.

Comsuma 173 kwh/an, 9460 litri apa/an, face parte din clasa de eficienta energetica A++ si merita toata aprecierea pentru toate functiile si sistemele moderne de care beneficiaza! Masina de spalat rufe Arctic AED6240A++ iti ofera posibilitatea de a amana inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, are sistem de blocare a panoului de comanda, display LCD care indica timpul ramas pana la finalizarea programului si selector pentru centrifugare. Analizand cu atentie toate aceste aspecte, eu am ajuns la concluzia ca raportul sau calitate-pret este excelent, asadar, pot s-o recomand cu incredere tuturor, deoarece Arctic este cu adevarat masina ideala pentru orice familie moderna!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *