Arctic AED6000A++ masina de spalat rufe din seria, ieftina si buna

Masina de spalat rufe Arctic AED6000A++ poate fi incadrata in categoria „ieftine si bune”, pentru ca are pret super avanatajos, capacitate de incarcare medie, design modern, tehnologie de ultima generatie, sisteme inteligente care ii asigura protectie impotriva eventualelor probleme ce pot interveni pe parcursul ciclului de spalare si consum mic de resurse. Mai rar ai ocazia sa intalnesti un astfel de model bine pus la punct, insa iata ca acest producator romanesc ofera calitate chiar si atunci cand vine vorba despre o masina ieftina.

Cea despre care discutam astazi este o masina SLIM, care masoara doar 84 x 60 x 47 centimetri, alba, silentioasa, moderna si usor de programat. Are capacitate de incarcare 6 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1000 rotatii pe minut, 11 programe si design special al peretilor lateriali, S-Shape, care reduce nivelul de vibratii din timpul spalarii. Cel mai bun pret al acesteia l-am gasit online aici verifica pretul, asadar, daca te intereseaza sa o comanzi trebuie sa stii ca transportul sau este gratuit, iar garantia valabila 2 ani de zile.

Arctic AED6000A++ din fata

Ciclurile de spalare pe care ti le pune la dispozitie sunt potrivite pentru tipuri de tesaturi diferite, astfel incat tu sa poti spala la masina orice articol de imbracaminte, paturi, cuverturi, haine pentru bebelusi si multe altele. Cele mai importante dintre acestea sunt urmatoarele: rapid – dureaza doar 14 minute, bumbac, lana, sintetice, mix, spalare manuala, sport, camasi, clatire, stoarcere + evacuare si prespalare.

Gratie sistemului inteligente Flow Control, masina de spalat rufe pastreaza detergentul pana la momentul clatirii, astfel incat acesta sa fie folosit exact la momentul potrivit, aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg de detergent in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica. De asemenea, un alt sistem care imbunatateste considerabil consumul de apa este Aqua Safe, al carui rol este acela de a regla si controla excesul de apa. Obtii haine curate cu un consum optim de apa si economisesti resurse pe termen lung.

Masina beneficiaza de asistenta pentru dozarea detergentului – Eco Dose, Eco Wash – optiune ce permite spalarea cu apa rece si ofera o economie la energia electrica de pana la 80%, Eco Heater – rezistenta acoperita cu un strat de nichel care o protejeaza de rugina si ii asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard, sistem electronic de control al balansului – distribuie uniform rufele in interiorul tamburului, diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, Smart Sensors – asigura un consum optim de resurse la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali, care regleaza automat temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare, programare intarziata – iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore si sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda si usa.

Masina de spalat rufe Arctic AED6000A++ cu incarcare frontala este si foarte economica, motiv pentru care specialistii au incadrat-o in clasa de eficienta energetica A++. Aceasta inregistreaza un consum de 0.71 kwh/program standard si 8800 litri apa/an. Avand in vedere toate aceste aspecte importante, dar si pretul avantajos cu care aparatul electrocasnic poate fi achizitionat, eu personal consider ca reprezinta o alegere inspirata pentru toti cei care isi doresc o masina ieftina si buna! O recomand cu incredere, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *