Allview Viva H10 LTE – tableta de 10 inch accesibila cu suport 4G

Anuntata undeva la sfarsitul lui 2014 Allview Viva H10 LTE ramane incontinuare o tableta accesibila cu performante multimedia, excelenta pentru persoanele care isi doresc un device ieftin pentru jocuri, web browsing si filme. Diagonala de 10 inch precum si suportul 4G fac din aceasta tableta un adevarat best buy, in aceasta perioada fiind probabil cea mai ieftina solutie daca aveti nevoie de un display generos si conectivitate 4G.

Garantia oferita de producator este cea standard, 24 de luni, insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. Ca si constructie Viva H10 LTE este o tableta bine inchegata, chiar daca carcasa este construita in totalitate din plastic. Finisajul acesteia este usor texturat, acesta oferind un plus de aderenta precum si rezistenta mai buna impotriva zgarieturilor precum si a urmelor aparute de obicei dupa utilizare. Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice tableta de 10 inch. Greutatea acesteia este de 510 grame iar grosimea nu depaseste un centimetru.

Allview Viva H10 LTE din fata

Pe spate sunt prezente cele doua difuzoare stereo, acestea se aud suficient de puternic si clar, fiind excelente pentru activitatile multimedia. Din fabrica vine cu Android v4.4.4 KitKat, insa pe viitor este posibil sa primeasca update pentru ultima versiune de Android. Interfata acestuia este usor modificata de catre producatorul roman, insa fara sa afecteze experienta Android. De asemenea veti mai gasi instalate si cateva aplicatii, printre care si Selfcare Bitdefender.

Sub carcasa este prezent un procesor Cortex A53, dotat cu patru nuclee fizice, acesta impreuna cu 1GB de memorie RAM fac ca sistemul de operare precum si restul de programe instalate sa functioneze fluent, fara erori sau alte probleme. Spatiul pus la dispozitie pentru stocare de catre producator este de 8GB dar o mare parte este ocupat de catre Android. De aceea, pentru extinderea spatiului de stocare recomand instalarea unui card MicroSD, acesta poate aduce un plus de pana la maxim 32 GB.

Diagonala ecranului masoara 10.1 inch, fiind o marime perfecta pentru activitatile multimedia. Rezolutia maxima este de 1280 x 800 pixeli, chiar daca nu cea mai buna pe care o poti avea, cred ca este suficienta pentru ca imaginile afisate sa fie clare. Display-ul folosit este unul IPS, astfel unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun. Raspunde bine la comenzi, nu trebuie sa apasati foarte tare, asa cum se intampla in trecut cu modelele mai ieftine.

Allview Viva H10 LTE este dotata cu doua camere web, una frontala cu rezolutie maxima de 5 megapixeli iar cealalta pe spatele tabletei, cu rezolutie de 5 megapixeli si focalizare automata. Ambele scot poze bune atata timp cat exista suficienta lumina. Asa cum am precizat de la inceputul acestui review, Viva H10 este dotat cu suport 4G, astfel cu ajutorul unei cartele MicroSIM puteti utiliza tableta pe post de navigator (senzorul GPS fiind prezent). Bateria are o capacitate de 6500 mAh iar conform producatorului aceasta poate asigura o autonomie de pana la maxim 5-7 ore de utilizare standard (internet, filme sau jocuri).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *