Allview Viva C701 – cea mai ieftina tableta cu Android 5.1 Lollipop

Chiar daca nu este si cea mai performanta, Allview Viva C701 ramen o tableta foarte buna pentru activitatile multimedia (web browsing, filme si jocuri). Acest model este unul dintre cele mai noi modele marca AllView, fiind recomandata celor care isi doresc un produs cu performante bune dar nu dispun de foarte multi bani. Din fabrica aceasta vine cu Android 5.1 Lollipop, asta inseamna ca veti putea rula fara probleme cele mai noi aplicatii sau jocuri instalate din Market-ul Google.

Garantia oferita de producator este cea standard, 24 de luni, insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. Personal recomand aceasta extragarantie doar daca aveti in plan sa pastrati tableta mai mult de 4-5 ani de zile, in caz contrar nu cred ca se merita, chiar daca suma platita nu este chiar foarte mare. La exterior intalnim o tableta cu design asemanator cu ce intalnim si la restul producatorilor, cantareste 296 grame iar grosimea acesteia nu depaseste 1 centimetru.

Allview Viva C701 din fata

Este construita in totaliatate dintr-un plastic negru mat cu un finisaj usor textura care la prima impresie pare sa fie identic cu cel intalnit la Galaxy S5. Arata destul de bine (mai ales daca tinem cont ca este un produs ieftin) si in plus pare foarte rezistenta atat la urmele aparute dupa utilizare precum si la micile zgarieturi ce pot aparea in timp. Pe lateral sunt prezente butoanele pentru volum si butonul pentru inchis/deschis iar in partea de jos gasim portul MicroUSB si iesirea audio pentru casti.

Este dotata cu un singur difuzor audio insa sunetul generat de acesta este suficient de puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand este aproape de maxim. Sub carcasa este prezent un procesor Cortex A7 cu patru nuclee fizice care impreuna cu 1GB de memorie RAM fac ca sistemul de operare precum si restul de aplicatii sau jocuri instalate sa functioneze fluent. Desi spatiul pus la dispozitie de catre producatator nu este chiar de ajuns, acesta poate fi extins cu ajutorul unui card MicroSD, acesta poate aduce un plus de pana la maxim 32GB.

Pentru ca Allview Viva C701 este o tableta ieftina, aceasta nu are decat o singura camera web, cea frontala cu rezolutie de 0.3 megapixeli. Pozele facute cu aceasta nu sunt chiar cele mai reusit, mai ales daca nu exista suficienta lumina naturala. La internet se poate conecta doar prin WiFi, neavand suport pentru 3G si nici senzor GPS. Bateria are o capacitate maxima de 2700 mAh, aceasta oferind o autonomie de pana la maxim 5-6 ore de utilizare normala (internet, filme sau jocuri).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *