Alizee Plus AHW09IG3 – aer conditionat ieftin, dotat cu compresor marca GREE

Daca tot suntem in plin sezon de vara, astazi aducem la review un aparat de aer conditionat, excelent pentru zilele calduroase cand temperaturile ridicate devin incomfortabile. Fiind un model cu putere de racire mica, il recomand pentru locuintele cu pana la maxim 3 camere. Daca aveti in plan sa il utilizati pentru spatii mai mari, recomand sa alegeti modelul cu 12000 BTU putere de racire (Alizee Plus AHW12IG3), de la acelasi producator, diferenta de pret fiind destul de mica.

Daca sunteti interesati, cea mai buna oferta am gasit-o online verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare, insa chiar si asa ramane unul dintre cele mai accesibile aparate de aer conditionat disponibile in aceasta perioada. Din experienta personala pretul pentru instalare poate varia, in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Chiar si asa, nu cred ca va depasi 350 lei. Recomand sa alegeti o firma autorizata de producator, in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie (36 de luni). Lista cu firmele autorizate pentru instalare o gasiti pe talonul de garantie primit in cutie.

Alizee Plus AHW09IG3 unitate interioara

Faptul ca ofera 3 ani de garantie, spune multe despre acest producator/aparat. Nu sunt multi producatori care ofera 3 ani de garantie pentru aparatele de aer conditionat. Ajunsi la capitolul exterior, Alizee Plus AHW09IG3 este un aparat care nu impresioneaza. Design-ul este cel uzual, intalnit in prezent la majoritatea aparatelor, indiferent de producator sau pret. Unitatea interioara este complet alba, pe centrul acesteia fiind prezent un display LCD care indica temperatura setata. Informatii detaliate cu privire la temperatura sau treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranul telecomenzii.

Cei 9000 BTU/h fac din acest aparat unul potrivit pentru o locuinta cu pana la 18 – 25 mp. Este unul dintre cele mai economice aparate de aer conditionat, fiind incadrat in clasa de consum energetic A+ atunci cand este utilizat pentru racire sau incalzire. In ambele situatii consumul este unul extrem de redus, conform specificatiilor acesta are un consum de 800 wati atunci cand este utilizat pentru racire si 780 wati la incalzire. Acest lucru este posibil datorita compresorului tip Inverter marca GREE.

Acesta nu doar ca reduce consumul de energie dar face ca aparatul sa fie si foarte silentios. Zgomotul produs de unitate interioara este de 34 decibeli, insa acesta este in functie de treapta de ventilare. Pentru ca Alizee Plus AHW09IG3 este un aparat de aer conditionat ieftin, functiile acestuia nu sunt chiar foarte multe la numar, fiind chiar cele uzuale, intalnite la majoritatea aparatelor din acest segment de pret. Cert este ca multe dintre functiile aparatelor din zona premium sunt doar pentru a mari pretul final, acestea nefiind chiar utile pe termen lung.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *