Acer Aspire S1002-166V – laptop 2 in 1 accesibil, dotat cu licenta pentru Microsoft Windows 10 Home

Desi avantul produselor 2 in 1 a scazut in ultima perioada, producatorii continua sa lanseze modele noi, tot mai performante si mai accesibile. Din aceasta categorie face parte si Acer Aspire S1002-166V, un model din noua serie Aspire, ideal pentru cei care isi doresc un device nou, cu performante bune dar nu dispun de un buget foarte mare. Cea mai buna oferta eu am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost.

Chiar daca nu poate fi inclus in segmentul premium, Acer Aspire S1002-166V impresioneaza prin constructia de calitate. In mare parte aceasta este construita din plastic, insa conturul acesteia este din metal oferind un aspect inovator si tot in acelasi timp reuseste sa protejeze ecranul tabletei. Marginile tabletei sunt usor curbate, ceea ce face ca tableta sa nu alunece din palma. Pe spatele acesteia se gaseste un plastic usor texturat, acesta oferind un plus de aderenta dar si o rezistenta impotriva zgarieturilor sau a urmelor aparute dupa utilizare. Totusi, pentru o protectie suplimentara recomand sa cumparati o husa, mai ales ca pretul acestora este unul destul de bun.

Acer Aspire S1002-166V din fata

Dimensiunile sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice alt device din acest segment, avand o greutate de 1.19 kilograme si o grosime care nu depaseste 2 centimetri. Diagonala ecranului este de 10 imch iar rezolutia acestuia este de 1280 x 800 pixeli. Avand 7 milioane de culori imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemnea fiind vorba despre un ecran IPS unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun. Raspunde bine la comenzi si cred ca este protejat impotriva zgarieturilor cu Gorilla Glass.


Sub carcasa este prezent un procesor de ultima generatie, Intel Atom model Z3735F, dotat cu patru nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1830 MHz. Acesta impreuna cu 2GB de memorie RAM fac ca sistemul de operare precum si restul de aplicatii instalate sa functioneze fluent, fara erori sau alte probleme. Ce nu am precizat este ca sistemul de operare cu care vine este Microsoft Windows 10 Home, astfel ca dupa achizitionare nu trebuie sa va mai faceti cu privire la drivere.

Pentru stocare dar si pentru instalarea programelor producatorul pune la dispozitie 32 GB, dintre care o buna parte sunt ocupati de catre Android. De aceea, pentru extinderea spatiului de stocare recomand instalarea unui card MicroSD, acesta poate aduce un plus de spatiu de pana la maxim 64GB. Asus ZenPad C 7.0 Z170C-1A038A este dotata cu doua camere web, una frontala cu rezolutie de 0.3 megapixeli iar cealalta de pe spatele tabletei, cu rezolutie de 1.3 megapixeli. Ambele „scot” poze decente, atata timp cat exista suficienta lumina naturala.

Pe partea de audio, acest model vine dotat cu doua difuzoare stereo, astfel ca sunetul generat de acesta este suficient de puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand este volumul la maxim. Conform producatorului bateria cu doar doua celule poate asigura o autonomie de pana la maxim 8 ore de utilizare obisnuita (internet, filme sau jocuri).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *